Slide # 1
 

10 Entri Paling Popular Sepanjang Tahun 2013

Salam pembaca,

Tahun 2013 akan melabuhkan tirai tidak lama lagi.. Pasti banyak perkara suka dan duka yang kita hadapi sepanjang tahun ini yang boleh dijadikan sebagai panduan dan pengalaman hidup.. Begitu juga dengan blog Vitamin4Kesihatan .. Usia blog ni akan cecah setahun pada bulan depan.. Masih banyak yang perlu diperbaiki dari masa ke semasa terutama dari segi isi kandungan, gaya penulisan, teknik SEO, blog template dan sebagainya..

Semakin hari semakin ramai yang berkunjung ke blog ini.. Alhamdulillah.. Terima kasih kepada semua pengunjung blog tak kira rakan blogger atau pun pengunjung yang ingin mendapatkan info mengenai produk Shaklee.. Dan terima kasih juga kepada semua pelanggan yang menghubungi saya melalui blog untuk mendapatkan produk Shaklee.. 🙂

Ini adalah entri yang ke-140.. Jadi daripada 140 entri yang ada, saya kongsikan dengan pembaca 10 entri paling popular sepanjang 2013 dalam blog Vitamin4Kesihatan..

anugerah-entri-paling-popular-2013-aepp2013-vitamin4kesihatan________________________________________________________________________________

10. Ambil Vitamin Tapi Tidak Berkesan  [155 Undian]

Ada sesetengah orang tidak dapat merasakan kesan selepas mengambil vitamin.. Kenapa agaknya..? Jadi sebab itu lah entri ni dibuat untuk sebagai tips pengambilan vitamin..

9. Mudahnya Order Produk Shaklee Secara Online Di Blog Kami [158 Undian]

Selain daripada membuat pesanan melalui Call/SMS/Whataspp, blog ini juga mempunyai borang order yang boleh diisi secara online terutama bagi pelanggan yang datang dari blog.. Cara ini memudahkan saya untuk membuat rekod sebagai rujukan..

8. Promosi Omega Guard Shaklee Disember 2013 [169 Undian]

Bulan December 2013 ialah promosi Beli 6 Percuma 1 untuk produk Omega Guard Shaklee..

7. Khasiat Cinch Shake Mix Shaklee [184 Undian]

Entri mengenai khasiat minuman protein Shaklee bagi mereka yang nak menurunkan berat badan.. Jika digabungkan Cinch Caffe Latte dengan ESP memang sedap.. Ada juga panduan bagaimana untuk mengira kalori..

6. Senarai Harga Produk Shaklee [205 Undian]

Nak dapatkan senarai harga lengkap bagi setiap barangan Shaklee boleh tengok kat sini.. Produk Shaklee bukan sahaja terhad untuk supplemen, malah ada juga produk penjagaan wajah, penjagaan rambut dan penjagaan rumah..

5. Vitamin E Shaklee Boleh Membantu Berhenti Merokok – Betul ker? [310 Undian]

Entri khas oleh tuan admin blog iaitu Eshamz Halim mengenai bagaimana dia boleh berhenti merokok dengan bantuan supplemen Shaklee.. Perokok yang cuba nak berhenti merokok wajib baca entri nie..

4. Promosi Vivix Shaklee November 2013 [319 Undian]

Bulan lepas punya entri.. Ramai agaknya yang cari pasal khasiat Vivix.. Tapi nak dapatkan harga promosi dah tak dapat.. Kalau nak harga istimewa dari saya boleh jer… Hehe..

3. Vivix Shaklee Bantu Perokok Berhenti Merokok [380 Undian]

Kesedaran rakyat Malaysia untuk berhenti merokok semakin tinggi rasanya.. Setiap hari pasti ada pengunjung yang akan masuk entri nie.. Entri ini mengenai cara dan bagaimana Vivix boleh bertindak dalam membantu perokok  untuk berhenti merokok..

2. Minum Teh Hijau Untuk Kurus dan Cantik [387 Undian]

Minum teh hijau bukan sahaja untuk kurus dan cantik tau.. Ada banyak lagi manfaat untuk kesihatan jika kita minum teh hijau.. Ada 11 kebaikan teh hijau yang saya kongsikan di dalam entri ini..

1. Kebaikan Minyak Ikan, DHA, EPA, OMEGA 3 Untuk Kesihatan [651 Undian]

Entri paling popular sepanjang tahun 2013 jatuh kepada kebaikan minyak ikan.. Entri ini ditulis pada bulan Febuari 2013.. Di awal saya mula terjebak dalam blogging.. Ada 12 manfaat minyak ikan untuk kesihatan yang boleh kita perolehi di dalam entri ini..

________________________________________________________________________________

Insya-allah untuk sesi tahun 2014 akan lebih banyak info dan tips kesihatan akan dikongsikan untuk kebaikan bersama.. Begitu juga dengan kisah dan pengalaman saya menggunakan produk Shaklee untuk tujuan kesihatan dan pengalaman pengguna lain..

Jika ada sebarang komen mengenai blog ini amat lah dihargai.. Sekurang-kurangnya dapat juga memperbaiki  kekurangan dan menambahkan kebaikan.. Jangan segan untuk komen pula.. Terima kasih semua… 🙂

Follow Cheq Eem on Google+!

Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

5 comments to 10 Entri Paling Popular Sepanjang Tahun 2013

  • Khir Khalid  says:

    Semoga terus sukses.. aamiin.. 🙂

    • Cheq Eem  says:

      t.kasih… semoga saudara khir pun sukses juga…. 🙂

  • hannyabdullah  says:

    Blog pasal kesihatan pasti ramai pengunjung dn popular , semoga terus maju jaya dlm berblog dn berbusiness…:)

  • Cheq Eem  says:

    tq mama cantik….. 😀
    semoga akak pun berjaya dalam blog dan bisnes akak tuu….. hehe….

  • Mizz Aiza  says:

    tahniah.. semoga terus success di masa akan datang.. selamat tahun baru 2014.. 😀

Isikan Komen Anda Disini