Slide # 1
 

Monthly Archives April 2014

Sick Wordless Wednesday#27

Salam pembaca,

Dah dua hari demam tak baik-baik lagi.. Blogwalking pun dah lama terabai.. Maaf kengkawan semua.. 🙁

sick_in_bedGambar sekadar hiasan.. :p

Follow Cheq Eem on Google+!

iR Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Meriahnya Sambutan Master Celebration Shaklee

Salam pembaca,

Baru-baru saya berkesempatan menghadirkan diri ke majlis Master Celebration Shaklee yang bertempat di Hotel Pullman, Putrajaya. Sebelum ni memang ada beberapa kali sambutan sebegini diadakan, tapi sayangnya tak berkesempatan untuk pergi. Macam tahun lepas, majlis untuk Master Lyna Noh dan Master Zainul saya pergi ke Krabi pula. Rugi sangat tak dapat bersama-sama meraikan kejayaan mereka. Bila dengar, baca dan tengok gambar-gambar yang di upload dalam group bisnes jeles betul. Meriah katanya..

Kali ni bila dapat tahu ada lagi majlis Master Celebration cepat-cepat booking date untuk aktiviti hujung minggu. Last minute juga baru diumumkan tarikhnya. Nasib baik takda apa-apa program. Jadi dapatlah lihat dan merasa sendiri kemeriahan pasangan master yang diraikan. Mana tau bila dah datang majlis nie terkena tempias jadi Master dengan cepat. Hehe.. Aminn….

Tapi apa benda Master Celebration ni? Master Celebration ni adalah satu penghargaan dari pihak syarikat untuk pengedar Sha...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

6 Sebab Kenapa Menyelam Sangat Best

Salam pembaca,

Kalau ada yang bagi tahu menyelam itu tak best dan bahaya ianya adalah satu tanggapan yang patut di buang jauh-jauh. Boleh jadi orang tu ada pengalaman yang tak menyeronokan, atau pun  menyelam kerana terpaksa. Padahal menyelam ni adalah satu aktiviti sukan yang sangat best. Bukan semua orang berpeluang untuk menerokai kehidupan dasar laut. Tapi kalau peluang itu ada kenapa kita biarkan begitu saja. Dan kalau kita ada fobia dengan air, kenapa tak cuba cabar diri sendiri untuk lawan rasa takut tu.

Pokok pangkalnya kalau betul-betul minat untuk menyelam, jangan biarkan cita-cita dan impian terkubur begitu sahaja. Cepat-cepat daftarkan diri dengan mana-mana pusat kendalian PADI. Serious, memang best gila kalau duduk bawah laut. Saya bagi 6 sebab kenapa menyelam ke dasar laut sangat best.

cartoon-scuba-diver-hi

1. Berenang bersama hidupan laut

Inilah tujuan utama ambil lesen menyelam. Nak melihat sendiri hidupan di dasar laut depan mata. Kalau nak tengok pergi pusat aquaria pun boleh...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Eat Right Wordless Wednessday #26

Salam pembaca,

Kita boleh makan tapi biar lah terkawal. Cuma jangan sampai menjejaskan kesihatan. 🙂

sihat dengan produk shaklee

Follow Cheq Eem on Google+!

iR Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

Jom Baca Lebih Lanjut.......