Slide # 1
 

Blogroll Dah Kembali

Salam pembaca,

Beberapa minggu nie blog saya tiada bloglist… Semuanya gara-gara plugin blogroll wordpress ada masalah..  Tak best betul bila tiada bloglist nie kan.. Sebabnya susah nak terjah blog kawan-kawan.. Jadi kerja-kerja blogwalking hanya berdasarkan Google+ jer.. Nak taip nama blog jangan harap lah kan.. Memang tak hafal punya… Hahaha…

Akhirnya tuan admin dah jumpa plugin blogroll yang best.. Plugin yang baru nie nampak lebih kemas, teratur dan mudah untuk digunakan.. Saya nak gunakan pun senang.. Boleh buat kategori bagi setiap bloglist lagi.. Buat masa sekarang ni saya senaraikan 3 kategori iaitu Geng Shaklee untuk semua rakan-rakan SID, Geng Blogger untuk rakan-rakan blogger yang sempoi dan sporting dan Geng Travel untuk rakan-rakan yang selalu share info dan tips yang menarik..

Harap-harap plugin yang baru ni tak kan bagi masalah lagi pada blog.. Kalau tak kena lah cari yang lain.. 🙂

pengedar shaklee shah alam

Link Categories.. Dekat sini lah nak create blog kategori..

pengedar shaklee shah alam

Senarai link.. Suka dengan option Visible.. Tak perlu delete senarai blog..

pengedar shaklee shah alam

Inilah senarai bloglist yang ada dalam blog ni.. Saya letak dekat bahagian footer blog.. 😀

Pada kengkawan yang tiada dalam senarai jangan marah arr… Tiap-tiap bulan saya akan update senarai bloglist saya.. Kepada pengunjung setia blog ni terima kasih saya ucapkan.. Happy Blogging uollss…!!

Follow Cheq Eem on Google+!

Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

Tags:  

8 comments to Blogroll Dah Kembali

Isikan Komen Anda Disini