Slide # 1
 

Caratomax Untuk Kesihatan Mata dan AJHT Untuk Sakit Lutut Kini Dah Kembali

Salam pembaca,

Produk Shaklee memang sentiasa laris dan hangat di pasaran. Bila terima maklumat dari Shaklee produk sekian-sekian ‘.. is available now‘ berpusu-pusu orang pergi beli, sama ada walk in di branch ataupun order secara online. Lepas 2,3 hari dah out of stock. Kadang-kadang dalam masa satu hari pun dah boleh habis. Memang stress dibuatnya. Pada mereka yang mempunyai sedikit modal boleh lah beli awal untuk pelanggan yang memang setia. Buat peniaga yang tiada modal pula terpaksalah gigit jari sampai stok muncul. Ada sesetengah distributor yang masih baru lagi risau pelanggan lari dan beli dengan orang lain. Dah adat berniaga kenalah terima. Tapi kalau servis dan konsultasi yang kita beri untuk pelanggan tip top, berada dalam kelas AAA mesti dia akan sabar dan tunggu sampai barang ada. 🙂

Alhamdulillah akhirnya dua produk yang dicari oleh ramai pengguna Shaklee telah kembali. Walaupun dah 2,3 hari diumumkan, tapi stok produk ini masih lagi ada untuk dijual sama ada di cawangan ataupun online. Yeahh, suka sangat-sangat. Senang lah bagi peniaga yang tiada modal untuk simpan stok. Sebabnya selepas pelanggan buat pengesahan untuk membeli barang dan peniaga terima pembayaran, barulah pesanan akan dibuat dengan pihak Shaklee. Kemudian pihak Shaklee juga lah yang uruskan penghantaran. Bisnes hanya di hujung jari. Klik-klik setel semunya. Shopping online jer semua barang-barang Shaklee ni. Kadang-kadang kalau rajin dan ada masa, baru saya ajak suami teman pergi ke branch terdekat di HQ Shaklee, Empire Shopping Mall. Melawat ofis katanya. Hehe… 😀

online order shakleePastikan sebelum tekan ENTER ada duit dalam bank. Melainkan anda guna kredit kad.. Hehe..

Terima kasih kepada pengguna Shaklee diluar sana yang bersabar, setia dan percaya untuk teruskan mengguna dua produk. Kalau yang pernah rasakan sendiri betapa bestnya dua produk ni cepat-cepat hubungi Shaklee Independent Distributor yang terdekat dan yang boleh berikan konsultasi yang terbaik. Kalau tak berpuas hati dengan penjual sebelum ni dan nak beralih arah dengan saya pun boleh juga. Saya mengamalkan ‘Kesihatan anda keutaaman saya’. 🙂

Nampak tak button ‘Add to Shopping Cart‘ dekat sebelah kanan bahagian atas? Selagi button tu aktif, maksudnya produk tersebut ada dalam stok. Selamat shopping Carotomax Shaklee dan Advance Joint Health Tablet.

Harga bagi Carotomax ialah RM 74.00 (30 biji)

caratomax-shaklee-online-order-vitamin4kesihatan

Harga untuk Advanced Joint Health Tablet ialah RM 124 (60 biji)

advanced-joint-healt-tablet-shaklee-online-order-vitamin4kesihatan

 

Follow Cheq Eem on Google+!

iR Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

Call/SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

4 comments to Caratomax Untuk Kesihatan Mata dan AJHT Untuk Sakit Lutut Kini Dah Kembali

  • Raudzah  says:

    Recently ada my friend bagi tau one of the shaklee products memang sangat effective untuk tyrod…cheq eeem dah pernah buat enrty pasal produk ni?

    • Cheq Eem  says:

      thyroid ni ada 2 jenis… hyper dan hypo.. saya belum buat entri lagi psl masalah ni.. nak kena cari lebih banyak info.. yg ada ni sikit2 jer.. hehe… tapi saya ada seorang customer yg ada masalah hypo.. kalau ikutkan mereka yg ada hypothyroid tak boleh consume soya.. tapi dia nak cuba juga sebab soya shaklee gunakan adalah non-gmo… so far dia ambil takda masalah.. alhamdulillah.. nanti saya buat entri pasal perkara nie eh… tq raudzah …. 🙂

  • Khir Khalid  says:

    Perkongsian yg baik.. semoga memudahkan semua & semoga Cheq Eem terus sukses.. 🙂 🙂

    • Cheq Eem  says:

      sama-sama khir.. 🙂

Isikan Komen Anda Disini