Category Aktiviti Outdoor

Shaklee Effect Part 2: Wajib Ambil Kalau Buat Aktiviti Luar

Salam pembaca,

Kalau orang tanya produk Shaklee mana yang paling saya suka memang susah nak buat pilihan. Boleh dikatakan semua produk shaklee saya suka. Malah setiap satunya ada kelebihan tersendiri. Sebagai contoh kalau sarapan pagi, saya suka ambil ESP yang dibancuh dengan susu segar. Saya akan rasa kenyang sepanjang pagi dan lebih fokus untuk bekerja. Kalau untuk mencantikkan kulit saya suka Vitamin C dan Vitamin E. Bila ada kesan jerawat yang timbul sekali sekala buat masker vitamin C dan vitamin E cepat betul kesan parut tu pudar. Isshhh… memang semua produk Shaklee ohsemm!

new zealandPasang angan-angan nak hiking dekat New Zealand. 🙂

Kalau untuk aktiviti luar apa pula produk Shaklee yang saya suka?

Kalau rakan FB dan rakan blogger mesti tahu aktiviti masa lapang saya dan suami ialah melakukan aktiviti luar. Antaranya memanjat, larian amal, aktiviti lasak seperti water rafting, ATV dan macam-macam lagi. Pantang ada aktiviti yang menarik member bagi tau mesti nak join...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Zombie Run 2014 Mengganas di Putrajaya

Salam pembaca,

Walaupun dah seminggu berlalu, tapi penangan zombie run masih lagi terasa. Luka dekat lutut baru jer nak kering, bengkak dah surut sedikit dan lebam masih belum hilang. Kenangan kena kejar dengan macam-macam jenis zombie memang tak kan dilupakan. Ada zombie kampung pisang, ada zombie sasa, ada zombie pirate, ada zombie askar. Macam-macam lah.. Lepas tu semua zombie agresif gila dok kejar manusia. Macam dah lama tak dapat otak manusia. Ntah apa yang sedap otak manusia pun tak tahulah. Rasanya otak burung unta lagi sedap kan. Hahaha..

Itu lah kenangan kali pertama join Zombie Run Malaysia. Bila member tag dalam FB ajak join, terus usulkan pada husband. Menarik ni kalau join. Malam tu juga google dan cari info pasal zombie run. Rupanya dah pernah ada tahun lepas. Ingatkan baru nak buat tahun ni. Ekekeke.. Lepas dah buat kerja-kerja KGB kita orang pun tak fikir panjang dah. Terus setuju jer. Untuk join zombie run cuma bayar RM112 untuk satu team...

Jom Baca Lebih Lanjut.......