Slide # 1
 

Category Bloglist

Blogroll Dah Kembali

Salam pembaca,

Beberapa minggu nie blog saya tiada bloglist… Semuanya gara-gara plugin blogroll wordpress ada masalah..  Tak best betul bila tiada bloglist nie kan.. Sebabnya susah nak terjah blog kawan-kawan.. Jadi kerja-kerja blogwalking hanya berdasarkan Google+ jer.. Nak taip nama blog jangan harap lah kan.. Memang tak hafal punya… Hahaha…

Akhirnya tuan admin dah jumpa plugin blogroll yang best.. Plugin yang baru nie nampak lebih kemas, teratur dan mudah untuk digunakan.. Saya nak gunakan pun senang.. Boleh buat kategori bagi setiap bloglist lagi.. Buat masa sekarang ni saya senaraikan 3 kategori iaitu Geng Shaklee untuk semua rakan-rakan SID, Geng Blogger untuk rakan-rakan blogger yang sempoi dan sporting dan Geng Travel untuk rakan-rakan yang selalu share info dan tips yang menarik..

Harap-harap plugin yang baru ni tak kan bagi masalah lagi pada blog.. Kalau tak kena lah cari yang lain.. 🙂

pengedar shaklee shah alam

Link Categories.. Dekat sini lah nak create blog kategori..

pengedar shaklee shah alam

Senarai link....

Jom Baca Lebih Lanjut.......