Category Cinch Shake Mix

Cinch Shake Mix Dah Kembali

Salam pembaca,

Berita baik kepada penggemar Cinch Shake Mix Shaklee.. Awal bulan hari tu Shaklee buat announcement Cinch perisa Caffe Latte dan Choc out of stock.. Tapi semalam bila check dalam online sistem dah ada… Yeaahh….!!

Tak pernah lagi sepanjang saya jadi SID produk Cinch Shake Mix boleh habis stok.. Tiba-tiba jer awal bulan nie habis stok pula untuk perisa Caffe Latte dan Chocolate.. Nasib baik cuma 2 minggu sahaja perisa Caffe Latte dan  Chocolate menghilang.. Pada sesiapa yang nak cuba Cinch Shake Mix yang bagus untuk turunkan berat badan, order cepat-cepat ya.. Takut nanti melepas.. 🙂

Dulu saya dah cuba perisa Caffe Latte, sekarang boleh lah cuba perisa Chocolate…

Cinch™ Shake Mix

Disclaimer:
* Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah. Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Follow Cheq Eem on Google+!

Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hub...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Dapatkan Set Kurus Shaklee Secara Ansuran

Salam Pembaca,

Saya percaya ramai bakal pembeli produk Shaklee berminat sangat untuk dapat Set Kurus Shaklee. Keberkesanan produk Shaklee untuk program penurunan berat badan memang terbukti dan yang pasti ianya selamat. Ramai pembeli yang mengamalkan Set Kurus Shaklee gembira dengan hasilnya dan mendapatkan semula berat badan yang diidamkan.

Pecah, Singkir dan Bina

Set Kurus Shaklee ada pelbagai set. Bermula daripada set yang basic hinggalah yang advance. Best kan? Anda boleh pilih set mengikut bajet anda. Untuk pengetahuan anda, program penurunan berat badan Shaklee mengamalkan 3 jenis konsep iaitu detoks sisa toksin, pecah dan bakar lemak dan akhir sekali bina otot melalui minuman protein.

Memecah dan Membakar Lemak (Lecithin, Omega Guard)
Fungsi utama Lecithin ialah memecahkan lemak. Tahukah anda apabila umur semakin meningkat, kadar metabolisma didalam badan semakin rendah.Metabolisma dengan bahasa mudah nya ialah proses pembakaran kalori yang dilakukan oleh badan...

Jom Baca Lebih Lanjut.......