Category Collagen Powder

Promosi Berganda Shaklee: Meal Shakes dan Collagen Powder

Salam pembaca,

Kalau selalunya promosi Shaklee untuk setiap bulan hanya ada satu produk sahaja. Tapi untuk bulan September tiba-tiba ada promosi untuk dua produk pula. Eh, macam tak percaya pula. Betul ker nie?  Ya, memang betul pun wahai pengguna Shaklee di luar sana. Hehehe.. Sepanjang September 2014 ada dua produk Shaklee yang boleh kita rebut untuk penjimatan yang hebat. Bila promosi berganda, penjimatan pun berganda lah juga! 😀

promosi-shaklee-mealshakes-and-collagen-powder-september-2014

Promosi Meal Shakes Beli 3 Percuma 1

Meal Shakes adalah produk yang sangat sesuai untuk kanak-kanak. Ini kerana Meal Shakes diperkaya dengan 19 jenis vitamin dan mineral penting.  Ianya juga kaya dengan kalsium dan rendah kandungan indeks glisemik. Pengambilan Meal Shakes dapat menyediakan nutrisi asas untuk pertumbuhan dan pembesaran yang sangat diperlukan oleh kanak-kanak. Lebih-lebih lagi kanak-kanak yang kerap sakit, kurang makan sayur, mengalami masalah sembelit dan kurang selera makan.

Bukan kanak-kanak jer tau yang sesuai minum Meal Shakes ni...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Rahsia Wajah Lebih Cantik dan Muda Dengan Shaklee

Salam pembaca,

Promosi Shaklee bulan Oktober nie sangat mengujakan bagi mereka yang OBSES TENTANG CANTIK. Ada yang rasakan perlu tampil cantik untuk nampak lebih berkeyakinan, ada yang perlu kelihatan cantik untuk pikat hati suami, ada yang perlukan cantik demi kerjaya. Agak-agak korang kenapa perlu tampil cantik? Secara peribadi, bagi saya tampil cantik itu penting sama ada cantik  penting dan yang paling penting sekali cantik dalam. Kalau dalam cantik, maka luar pun cantik jugak lah kan.. Betul tak..?

jutawan shaklee

Cantik dalam dari sudut kesihatan boleh di kaitkan dengan sel-sel di dalam badan.  Hampir keseluruhan badan kita diliputi oleh sel antaranya sel kulit, sel otak, sel darah, sel kuku, sel DNA dan lain-lain. Apabila sel-sel badan ini dibekalkan dengan nutrisi yang cukup, berkhasiat dan lengkap maka boleh memberikan kesihatan yang baik...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Promosi Shaklee Collagen Powder

Salam pembaca,

Berita baik bagi mereka concern pasal cantik dan sihat. Bulan October nie Shaklee Malaysia buat promosi Beli 6 PERCUMA 1 untuk produk Shaklee Collagen Powder..! Yea, memang betul beli 6 kotak dapat percuma 1 kotak. Offer ni terhad untuk bulan ni sahaja tau. Bulan depan tak dapat dah harga murah, harga runtuh, harga jimat gila..!

shaklee collagen powder

Sedikit info mengenai Shaklee Collagen Powder:-

shaklee trial packDiekstrak daripada sumber sisik ikan merah

shaklee trial packBerat molekul kolagen adalah rendah iaitu 1,000 dalton untuk penyerapan yang lebih unggul

shaklee trial packUjian klinikal menunjukkan kesan boleh dapat dilihat selepas 8 minggu penggunaan

shaklee trial packDi tambah pula dengan 7 bahan aktif untuk meningkatkan lagi keberkesanan

Kenapa perlukan kolagen?

kebaikan shaklee collagen powder

Kolagen adalah protein utama bagi tisu sokongan dalam badan manusia. Kewujudannya merangkumi 30% daripada kesuruhan protein di dalam badan. Kolagen berperanan menyokong sebahangian besar sel-sel dalam badan untuk struktur, kekuatan dan kekenyalan kulit dan tisu badan.

Nak tau badan kita dah ...

Jom Baca Lebih Lanjut.......