Category Contest

Buffet Ramadhan Casa Ombak – Konsep Berbuka Dalam Taman

Salam pembaca,

Saya percaya sepanjang bulan ramadhan mesti ada diantara kita akan cuba meluangkan masa untuk berbuka diluar bersama rakan-rakan atau pun keluarga. Sekali sekala memilih untuk berbuka di luar pun seronok juga kan. Dapat juga berkumpul, beramah mesra, mengeratkan silaturrahim serta merapatkan ukhuwah. Ada banyak tempat-tempat  menarik yang kita boleh pergi untuk berbuka di luar. Semestinya lokasi yang menawarkan hidangan secara buffet menjadi pilihan ramai.

buffet-ramadhan-casa-ombak

Jika anda sukakan suasana majlis berbuka berkonsepkan dalam taman di Kuala Lumpur, Casa Ombak @Jalan Damai, Kuala Lumpur adalah lokasi yang anda patut kunjungi. Walaupun ianya terletak di tengah bandaraya, tetapi tempat tersebut bukan lah sukar untuk ditemui. Dengan berpandukan sistem GPS seperti applikasi Waze, anda pasti akan tiba dengan selamat.

Untuk pengetahuan anda, Casa Ombak bukanlah sebuah restoran. Ianya adalah sebuah halaman kawasan banglo mewah...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Rahsia Kecantikan Wanita Alaf Baru

Kisah wanita dan kecantikan memang tidak dapat dipisahkan. Secara fitrahnya setiap wanita ingin kelihatan cantik dan berusaha untuk menjadi wanita yang paling cantik di dalam dunia. Tetapi definasi tentang cantik adalah sangat subjektif untuk ditafsirkan. Setiap orang mempunyai pendapat tersendiri dan mungkin berbeza dengan orang lain. Cantik pada pandangan kita belum tentu cantik pada pandangan orang lain. Pada pandangan saya biarlah kita menjadi orang yang paling cantik di mata insan yang kita sayang.

Ada wanita memang bertuah kerana dianugerahkan memiliki kecantikan semulajadi. Ada sesetengah wanita pula walaupun sudah sempurna tapi bagaikan tidak berpuas hati dengan apa yang ada sehingga sanggup melakukan pembedahan plastik. Jika ingin kelihatan cantik sekali pun janganlah sampai menyiksa diri.

ratu-cantik-dunia-2013Megan Young, 23 tahun berasal dari Filipina merupakan Ratu Cantik Dunia 2013

Rahsia Kecantikan Wanita Alaf Baru

Bagi golongan wanita di alaf baru, kecantikan itu bagaikan satu keperluan...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Pemenang Contest Bikin Dialog Lawak Mega V4K

Salam pembaca,

Berakhir sudah Contest Bikin Dialog Lawak Mega sempena entri yang ke-100 blog Vitamin4Kesihatan. Walaupun tak ramai blogger yang masuk, tapi bersyukur ada juga sambutan di kalangan blogger. Mungkin masih malu-malu kot nak join. Tapi senang lah sikit kerja admin nak pilih pemenang sebab tak ramai peserta. Kalau ramai mau pening gak nak tentukan dialog yang paling kelakar. Hehe..

Sepanjang 2 minggu contest dijalankan, ada 6 blogger yang menyertai. Daripada 6 blogger yang kreatif hanya 3 blogger  bertuah yang berjaya  memenangi hadiah produk Shaklee berdasarkan dialog yang mantop. Pemenangnya ialah :-

Tempat Pertama 

ostematrix-shaklee-vitamin4kesihatan

gacontestsunsweetz.blogspot.com –> URL Entri

==========================================

Tempat ke – 2

B-complex-shaklee-vitamin4kesihatan

mamadarwiish.blogspot.com –> URL Entri

==========================================

Tempat ke – 3

vitamin c shaklee

nazlee.com –> URL Entri

==========================================

Kepada semua pemenang….

pemenang contest vitamin 4 kesihatan

Kepada blogger yang berjaya, sila email NAMA, ALAMAT dan NO T...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

GIVEAWAY 1 YEAR BLOG TENGKUBUTANG

Salam pembaca,

Rakan blogger saya iaitu Tengku Butang menganjurkan giveaway sempena ulang tahun blog beliau yang pertama.. Hoyeehh… !! Jika ada yang berminat untuk join boleh klik banner di bawah dan ikut semua syarat-syarat penyertaan..

butang

Kalau korang perasaan Top Referral 2 akan memenangi produk Shaklee iaitu Ostematrix.. Saya lah yang sponsor.. 🙂 Tujuan saya sponsor sebagai tanda sokongan kepada Tengku Butang dan ingin beri peluang kepada blogger di luar sana untuk mencuba produk kesihatan Shaklee..

Untuk Tengku Butang

shaklee contest

 

Blog Vitamin4Kesihatan pun ada juga anjurkan contest iatu Bikin Dialog Lawak Mega.. Klik SINI kalau nak join..

Best of luck to all Bloggers…..!!

Follow Cheq Eem on Google+!

Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

Jom Baca Lebih Lanjut.......