Slide # 1
 

Category Energizing Soy Protein

Promosi ESP Shaklee Datang Lagi

Salam pembaca,

Promosi ESP Shaklee muncul buat kali ke dua dalam masa setahun. Hebat tak? Bulan March hari tu dah ada promosi Beli 6 Percuma 1. Kali ni bulan Oktober ada lagi. Tak percaya ker? Saya pun mula-mula tak percaya gak. Tak kan lah dah buat promosi masa bulan Mac lepas tu buat lagi untuk bulan Oktober. Tapi kena percaya juga! Sebab memang betul pun Promosi ESP Beli 6 Percuma 1. Si pengguna tegar ESP terutama golongan ibu menyusu memang konfem borong sakan punya lah. Masa ni lah nak re-stock balik bekalan ESP dekat rumah. 😀

Yang terlepas peluang untuk beli masa awal tahun hari tu jangan risau. Tak perlu fikir panjang, sambar terus 6 tong ESP bulan ni. Dapat percuma satu tong. Dekat situ sahaja dapat jimat RM150. Lepas tu layak pula jadi ahli Shaklee secara percuma. Haa.. Jimat lagi sebanyak RM65. Dah berapa tu penjimatan boleh dapat. Kira lah sendiri RM 150 + RM65. Pssttt…. ada tambahan lagi tau. Bulan seterusnya dapat bonus atau pun cash rebate dalam RM30++...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Promosi ESP Shaklee March 2014

Salam pembaca,

Teruja, terkejut, berdebar, gembira dan macam-macam perasaan lagi bila dapat tahu promosi bulanan Shaklee untuk bulan ni ialah Energizing Soy Protein atau lebih senang disebut ESP. Memang dah lama saya nantikan bila agaknya Shaklee nak buat promosi untuk ESP. Bila dapat berita dari whatsapp bisnes group, upline saya bagi tau promo bulan ni ialan ESP rasa macam tak percaya jer. Betul ker nie? Last sekali promosi untuk ESP ialah pada bulan Oktober 2012. Lama betul tak muncul promo Beli 6 percuma 1. Setahun lebih penggemar ESP menunggu. Dan akhirnya, promosi ESP muncul kembali untuk tahun 2014. Yeahhh….

ESP sudah semestinya produk yang paling HOT, FAMOUS, POPULAR dan BEST SELLING di antara berpuluh produk keluaran Shaklee. Kebanyakkan mereka yang dah mencuba ESP mesti akan beli lagi termasuk saya. Walaupun rasanya ada setengah pengguna boleh terima dan ada yang tak berapa nak suka tetapi mereka tetap akan beli. Tentang harga pula mereka tak kisah...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Tips Tak Lalu Minum ESP

Salam pembaca,

Ada setengah orang yang dah biasa minum air soya bila rasa soya ESP tak lalu nak minum.. Contohnya macam saya.. Saya jenis suka minum soya.. Walaupun tak hari-hari, tapi bila singgah 7-E atau Petronas Mesra antara air pilihan yang dibeli ialah air kotak soya.. Sebabnya bila minum air soya boleh bagi rasa kenyang.. Oleh kerana ESP adalah minuman soya yang asli jadi rasanya memang lain sangat dengan minuman soya yang biasa.. Tiada rasa manis dan rasa seperti minum air yang dicampur dengan tepung.. Tapi produk yang baik selalunya memang rasa tak sedap kan? Hehehe…..

Setiap kali bila ada customer yang bertanya pasal ESP mula lah saya rasa serba salah nak cerita tentang rasa.. Bab kebaikan ESP pula takda masalah.. Laju jer bercerita.. Hehe… Ye lah.. Lain orang lain seleranya.. Takut ada yang tak lalu dan membazir pula kalau tak diminum.. Padahal ESP boleh dibancuh dengan minuman lain.. Bukan minum kosong macam tu sahaja..

Setakat ni dah 2 tin ESP saya minum....

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Rahsia Wajah Lebih Cantik dan Muda Dengan Shaklee

Salam pembaca,

Promosi Shaklee bulan Oktober nie sangat mengujakan bagi mereka yang OBSES TENTANG CANTIK. Ada yang rasakan perlu tampil cantik untuk nampak lebih berkeyakinan, ada yang perlu kelihatan cantik untuk pikat hati suami, ada yang perlukan cantik demi kerjaya. Agak-agak korang kenapa perlu tampil cantik? Secara peribadi, bagi saya tampil cantik itu penting sama ada cantik  penting dan yang paling penting sekali cantik dalam. Kalau dalam cantik, maka luar pun cantik jugak lah kan.. Betul tak..?

jutawan shaklee

Cantik dalam dari sudut kesihatan boleh di kaitkan dengan sel-sel di dalam badan.  Hampir keseluruhan badan kita diliputi oleh sel antaranya sel kulit, sel otak, sel darah, sel kuku, sel DNA dan lain-lain. Apabila sel-sel badan ini dibekalkan dengan nutrisi yang cukup, berkhasiat dan lengkap maka boleh memberikan kesihatan yang baik...

Jom Baca Lebih Lanjut.......