Slide # 1
 

Category Enfuselle Set

Kulit Bertambah ‘Flawless’ Selepas Mencuba Seminggu

Salam pembaca,

Saya kalau bab penjagaan kulit muka agak cerewet sedikit. Tak berani nak cuba sembarangan produk penjagaan muka. Nak kata kulit sensitif takda lah pulak. Tapi kalau salah pakai produk kesannya kulit muka akan naik bintik-bintik merah, akan rasa pedih dan kulit menggerutu. Tak suka……!!

Bila saya dah jumpa satu produk yang sesuai saya tak kan bertukar dengan jenama lain. Masa zaman kolej dulu saya setia pakai produk Neutrogena. Bila dah berduit pulak saya cuba The Body Shop. Dua produk ni jer yang saya berani gunakan. Tak berani nak mencuba produk lain. Membazir jer kalau tak kena dengan kulit. Hehehe..

Tapi sekarang ni harga produk Body Shop setiap tahun naik harga. Bila bandingkan dengan produk penjagaan kulit Shaklee lebih kurang jer harganya. Rasa macam nak mencuba pun ada. Tapi takut pulak tak sesuai. Memanglah saya jatuh cinta dengan semua vitamin Shaklee. Tapi belum tentu set penjagaan kulit tu serasi muka. Bila baca testimonial pengguna semua pun berpuas hati...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Testimonial – Enfuselle Set

Shaklee juga turut menawarkan rangkaian produk kecantikan kulit bagi jenis kulit yang normal hingga yang berminyak. Salah satu daripadanya ialah rangkaian Enfuselle. Apa keistimewaan produk Enfuselle jika dibandingkan dengan jenama lain?

enfuselle-set

Enfuselle dirumuskan TANPA

tickParabens

tick

Natrium lauril sulfat / natrium

tickPropilena glikol

tickPenghasilan daripada haiwan / produk sampingan daripada haiwan

tickMinyak mineral / petrolatum

tickFD&C / pewarna

Set Basic – PURIFYING CLEANSING GEL, PURIFYING TONER, BALANCING MOISTURIZER, EYE TREATMENT

1. Purifying Cleansing Gel

– Bebas sabun dan pH yang seimbang diperkaya dengan Vitamin E yang berbuih lembut bagi memastikan kulit kekal segar dan lembut

2. Purifying Toner

– Mengekal dan menganjalkan semula kulit wajah, menghaluskan struktur kulit, juga mengawal minyak dan menghapuskan lebihan minyak

3. Balancing Moisturizer

– Formula yang ringkas, tidak berminyak dan mampu mengawal pengeluaran minyak pada wajah, bertindak dengan membekalkan kelembapan segera

4...

Jom Baca Lebih Lanjut.......