Category Meal Shakes

Promosi Berganda Shaklee: Meal Shakes dan Collagen Powder

Salam pembaca,

Kalau selalunya promosi Shaklee untuk setiap bulan hanya ada satu produk sahaja. Tapi untuk bulan September tiba-tiba ada promosi untuk dua produk pula. Eh, macam tak percaya pula. Betul ker nie?  Ya, memang betul pun wahai pengguna Shaklee di luar sana. Hehehe.. Sepanjang September 2014 ada dua produk Shaklee yang boleh kita rebut untuk penjimatan yang hebat. Bila promosi berganda, penjimatan pun berganda lah juga! 😀

promosi-shaklee-mealshakes-and-collagen-powder-september-2014

Promosi Meal Shakes Beli 3 Percuma 1

Meal Shakes adalah produk yang sangat sesuai untuk kanak-kanak. Ini kerana Meal Shakes diperkaya dengan 19 jenis vitamin dan mineral penting.  Ianya juga kaya dengan kalsium dan rendah kandungan indeks glisemik. Pengambilan Meal Shakes dapat menyediakan nutrisi asas untuk pertumbuhan dan pembesaran yang sangat diperlukan oleh kanak-kanak. Lebih-lebih lagi kanak-kanak yang kerap sakit, kurang makan sayur, mengalami masalah sembelit dan kurang selera makan.

Bukan kanak-kanak jer tau yang sesuai minum Meal Shakes ni...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Tambah Berat Badan Cepat Dan Selamat Dengan Shaklee

Salam pembaca,

Nak tambah berat badan dengan produk Shaklee tak? Ya, Shaklee pun ada produk yang sesuai untuk tambahkan berat badan. Jangan terkejut pulak tau. Hehe.. Walaupun Set Diet Shaklee sangat popular, tapi Set Weight Gain juga mendapat sambutan yang hangat dari pengguna luar sana. Kalau rasa-rasa terlalu kurus sampai orang tegur macam orang sakit, ini lah masanya untuk cuba. Hehe..

cara-tambah-berat-badan-dengan-shaklee

Konsep untuk menaikkan berat badan adalah sama seperti menurunkan berat badan. Kalau nak turunkan berat badan, kita perlu kurangkan pengambilan kalori dalam diet harian. Untuk tambah berat badan pula pengambilan kalori perlu lah lebih daripada biasa. Jadi senang cerita makan lebih berat naik, makan kurang berat pun turun lah. Tapi kalau dah makan banyak berat badan tak naik-naik juga something wrong somewhere tuu.. Bela jin kot? Hahaha… Gurau-gurau jer.. Mungkin kita boleh periksa semula kuantiti dan kualiti makanan yang kita makan. Kalau banyak makan junk food memang lah tak naik berat badan tuu....

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Bulan puasa cara terbaik untuk singkirkan toksin

Salam Pembaca,

Alhamdulillah.. hampir seminggu kita berpuasa untuk sesi tahun 1434H / 2013.. Bagaimana agaknya sambutan ramadhan kita pada tahun ini? Yang pastinya saya harap sama-sama lah kita memperbaiki kelemahan pada tahun lepas dan meningkatkan segala amalan rohani seperti sedekah, ibadah, kesihatan dan sebagainya.

Pernah tak kita terdengar dari mana-mana pihak atau terbaca dari mana-mana artikel yang menyatakan bahawa salah satu cara terbaik untuk menyingkirkan toksin adalah berpuasa. Ya, memang betul. Berpuasa sebenarnya dapat membantu tubuh badan kita menyingkirkan toksin di dalam badan. Ini kerana semasa berpuasa kita memberi ruang kepada organ pencernaan untuk berehat dari melakukan kerja-kerja pencernaan yang berat.

Kesian lah dekat organ pencernaan di dalam badan kita. Cuba kita imbas balik jenis makanan yang telah kita ambil selama nie dan tahap kekerapannya pula...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Selera Makan Anak Bertambah Dengan Meal Shakes

Salam Pembaca,

Anak-anak kalau tak memilih masa makan senang hati mak dan ayah kan. Tapi kalau yang memilih pula macam mana? Buah-buahan pun tak suka makan. Bila diberi makan nasi, sayur pulak di tolak nya. Macam mana anak-anak nak dapat khasiat zat, protein, mineral untuk kesihatan mereka. Sedangkan pada peringkat ini lah anak-anak memerlukan nutrisi penting untuk tumbesaran mereka.

shaklee trial pack

Ibu yang bijak pasti berikan khasiat yang terbaik untuk si Manja. Dengan Meal Shakes, minuman berperisa vanilla membantu meningkatkan selera anak-anak, menjaga kesihatan mereka dan menyediakan nutrisi penting untuk tumbesaran yang sihat.

Sekilas pandang 7 FAKTA penting Meal Shakes

meal shakes rita rudaini

Meal Shakes Shaklee menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk kegunaan seharian. Ia diperbuat daripada bahan semulajadi – buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin (sejenis susu) dan lain-lain...

Jom Baca Lebih Lanjut.......