Category Phytocol-ST

Testimonial Phytocol-ST Shaklee Menurunkan Kolestrol Cara Semulajadi

Salam pembaca,

Alhamdulilah, National Conference Shaklee bagi tahun 2013/2014 telah pun berlangsung selama 3 hari pada 6 – 8 June 2014 bertempat di Sunway Pyramid Convention Centre. Majlis tersebut berjalan dengan lancar dan disambut dengan penuh meriah oleh para pengedar Shaklee di seluruh Malaysia. Lebih membanggakan pada tahun ini CEO Shaklee iaitu Roger Barnett telah turun padang untuk meraikan para pengedar yang cemerlang sepanjang sesi tahun 2013/2014. Tapi saya bukan nak cerita pasal National Conference, saya nak cerita tentang produk terbaru yang dilancarkan pada hari tersebut. Iaitu produk Phytocol-ST Shaklee,  merupakan supplemen yang berasaskan tumbuh-tumbuhan yang telah diuji berkesan dalam menurunkan kolestrol secara semulajadi.

phytocol-st shakleeDah periksa kadar kolestrol dalam darah? Kalau belum cepat-cepat pergi jumpa dokter dan buat ujian. 🙂

Manfaat Fitosterol Untuk Kesihatan

Boleh sebut tak fitosterol ni? Hehe.. Bunyi sebutan pun dah dekat-dekat dengan bunyi kolestrol...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Phytocol ST: Produk Baru Shaklee Di Pasaran Malaysia

Salam pembaca,

Shaklee Malaysia bakal memperkenalkan satu lagi produk terbaru yang akan diperkenalkan di Malaysia tidak lama lagi. Insya-allah produk tersebut akan dilancarkan pada majlis National Conference 2013/2014 pada bulan June 2014. Jika tahun lepas Coq Health Plus di pasarkan di Malaysia. Manakala pada tahun ini pula ialah Phytocol – ST, supplemen yang boleh menurunkan paras kolestrol secara semulajadi.

Phytocol-ST Turunkan Kolestrol Semulajadi

 phytocol-shaklee-untuk-kesihatan-jantung-2

Manfaat utama Phytocol-ST ialah membantu untuk menghalang penyerapan kolesterol dan merendahkan paras kolesterol LDL (Kolestrol Jahat).

shakleeDibuat dengan campuran phytosterols, yang didapati secara semulajadi dalam tumbuh-tumbuhan, buah-buahan, sayur-sayuran dan bijirin

shakleeMenyediakan 2,000mg phytosterols tumbuhan yang diperlukan setiap hari

shakleePhytosterols tumbuhan telah terbukti secara klinikal lebih daripada 80 kajian untuk menurunkan kolesterol LDL

shakleeMenyediakan 100% keperluan harian phytosterols dicadangkan oleh Institut Kesihatan Kebangsaa...

Jom Baca Lebih Lanjut.......