Category Promosi

Promosi Shaklee Julai 2015

Salam pembaca,

Selamat datang bulan Julai 2015. Ada yang menantikan promosi terbaru produk Shaklee? Untuk pengetahuan semua sepanjang bulan ini Shaklee menawarkan pembelian super jimat bagi produk kesihatan B-Complex, Vivix Shaklee dan Vitalea for Children.

promosi-produk-shaklee-bulan-julai-2015-vitamin-4-kesihatan

Ketiga-tiga produk ni antara produk terbaik keluaran Shaklee. Lebih-lebih lagi Vivix Shaklee yang juga dikenali “Tonik Ajaib” yang telah banyak membantu pesakit-pesakit kronik seperti penghidap kanser, kencing manis serta pesakit jantung mengembalikan tahap kesihatan mereka dengan lebih baik. Bagi perokok tegar yang ingin berhenti merokok, Vivix sangat membantu menangai masalah ketagihan merokok dan seterusnya terus berhenti daripada menghisap rokok.

Manakala B-Complex pula menjadi pilihan utama bagi ibu yang sedang hamil. Ini kerana B-Complex Shaklee dilengkapi dengan 8 jenis vitamin B termasuk asid folik yang sangat diperlukan oleh ibu hamil untuk membantu perkembangan bayi yang sihat...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Rebut Jualan Akhir Tahun Shaklee 2014

Salam pembaca

jualan-promosi-shaklee-akhir-tahun-2014

Y.E.S. Year End Sale.

Yeahh… Sinonim sangat perkataan Y.E.S ni bila sampai hujung tahun kan. Banyak betul jualan murah sana sini. Clearance Sale, Warehouse Sales, Stock Clearance, Bazaar Sales dan macam-macam lagi perkataan yang kreatif untuk tarik perhatian pembeli untuk beli barang yang ditawarkan. Kalau lah duit dalam poket kita ni berkepuk-kepuk memang nak borong semua barang. Hahaha.. Sabar-sabar.. Kena kawal nafsu bila tengok poster jualan murah. Nak beli barang kena buat senarai dulu. Bila nak beli ikut keperluan dan keutamaan.

Bila bab kesihatan ni ramai yang tak ambil berat sangat. Susah sangat nak keluarkan duit untuk berbelanja demi kesihatan. Antara alasannya ‘belum sakit lagi’. Padahal dah macam-macam kempen dari pihak yang bertanggungjawab untuk memberi kesedaran betapa pentingnya konsep ‘mencegah lebih baik daripada merawat‘. Kos rawatan berganda-ganda lebih mahal berbanding kos mencegah...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Cara Dapatkan Omega Guard Shaklee Dengan Harga Murah

Salam pembaca,

Bulan ni adalah bulan terbaik untuk dapatkan minyak ikan yang paling tulen, paling asli, mempunyai gred farmaseutikal dan tinggi kandungan DHA dan EPA. Omega Guard Shaklee memang pilihan terbaik berbanding dengan minyak ikan yang ada dipasaran. Masih belum terlambat kalau nak mencuba. Dengan promosi hebat bulan ni anda boleh dapat penjimatan yang banyak!

Sepatutnya promosi ni Shaklee lancarkan masa bulan September hari tu. Baru lah bersesuaian dengan sambutan Hari Jantung Sedunia pada bulan tersebut. Sebabnya kebaikan minyak ikan ni sangat sinonim dengan kesihatan jantung,  menurunkan paras kolestrol disamping merendahkan risiko serangan stroke yang menjadi punca utama rakyat Malaysia meninggal dunia.

Tapi takpa lah. Kempen menjaga kesihatan jantung bukan untuk bulan September sahaja. Ianya patut diteruskan sepanjang masa. Kalau paras kolestrol tinggi dan susah nak turunkan elok sangat borong Omega Guard bulan ni. Hehehe…

omega guard shaklee minyak ikan terbaik di dunia

Beli 6 Percuma 1, Beli 2 Diskaun 5%

Jadi macam ...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Promosi ESP Shaklee Datang Lagi

Salam pembaca,

Promosi ESP Shaklee muncul buat kali ke dua dalam masa setahun. Hebat tak? Bulan March hari tu dah ada promosi Beli 6 Percuma 1. Kali ni bulan Oktober ada lagi. Tak percaya ker? Saya pun mula-mula tak percaya gak. Tak kan lah dah buat promosi masa bulan Mac lepas tu buat lagi untuk bulan Oktober. Tapi kena percaya juga! Sebab memang betul pun Promosi ESP Beli 6 Percuma 1. Si pengguna tegar ESP terutama golongan ibu menyusu memang konfem borong sakan punya lah. Masa ni lah nak re-stock balik bekalan ESP dekat rumah. 😀

Yang terlepas peluang untuk beli masa awal tahun hari tu jangan risau. Tak perlu fikir panjang, sambar terus 6 tong ESP bulan ni. Dapat percuma satu tong. Dekat situ sahaja dapat jimat RM150. Lepas tu layak pula jadi ahli Shaklee secara percuma. Haa.. Jimat lagi sebanyak RM65. Dah berapa tu penjimatan boleh dapat. Kira lah sendiri RM 150 + RM65. Pssttt…. ada tambahan lagi tau. Bulan seterusnya dapat bonus atau pun cash rebate dalam RM30++...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Kempen Membeli Sambil Menderma

Salam pembaca,

Ada yang berminat untuk menyokong kempen membeli sambil menderma dengan produk Shaklee? Kalau YA ada satu berita baik yang saya nak kongsikan dengan semua. Sepanjang bulan September – Oktober, Shaklee membuat promosi Beli 3 Percuma 1 untuk produk Meal Shakes. 10% daripada hasil penjualan akan disumbangkan kepada 2000 keluarga yang memerlukannya selama setahun. Dan sasaran yang ingin dicapai ialah sebanyak RM1,000,000.

Untuk pengetahuan semua, usaha ini adalah kerjasama diantara pihak Shaklee Malaysia dengan MyKasih. Nama program ini ialah “Shaklee Cares For Our Children”. Untuk pengetahuan semua program ini tiada kena mengena dengan sumbangan peribadi dari pengedar Shaklee. Pihak Shaklee Malaysia yang akan menguruskan kutipan jualan. Kami pengedar Shaklee bertanggungjawab mempromosikan kempen ini supaya misi berjaya. Jangan salah faham pula yea… 🙂

Bagaimana nak sertai kempen Shaklee Cares For Our Children

buy 3 free 1 mealshakes

Kempen ini terbuka untuk semua sama ada ahli Shaklee atau pun ...

Jom Baca Lebih Lanjut.......