Category Set Weight Gain

Tambah Berat Badan Cepat Dan Selamat Dengan Shaklee

Salam pembaca,

Nak tambah berat badan dengan produk Shaklee tak? Ya, Shaklee pun ada produk yang sesuai untuk tambahkan berat badan. Jangan terkejut pulak tau. Hehe.. Walaupun Set Diet Shaklee sangat popular, tapi Set Weight Gain juga mendapat sambutan yang hangat dari pengguna luar sana. Kalau rasa-rasa terlalu kurus sampai orang tegur macam orang sakit, ini lah masanya untuk cuba. Hehe..

cara-tambah-berat-badan-dengan-shaklee

Konsep untuk menaikkan berat badan adalah sama seperti menurunkan berat badan. Kalau nak turunkan berat badan, kita perlu kurangkan pengambilan kalori dalam diet harian. Untuk tambah berat badan pula pengambilan kalori perlu lah lebih daripada biasa. Jadi senang cerita makan lebih berat naik, makan kurang berat pun turun lah. Tapi kalau dah makan banyak berat badan tak naik-naik juga something wrong somewhere tuu.. Bela jin kot? Hahaha… Gurau-gurau jer.. Mungkin kita boleh periksa semula kuantiti dan kualiti makanan yang kita makan. Kalau banyak makan junk food memang lah tak naik berat badan tuu....

Jom Baca Lebih Lanjut.......