Slide # 1
 

Category Testimonial

Kulit Bertambah ‘Flawless’ Selepas Mencuba Seminggu

Salam pembaca,

Saya kalau bab penjagaan kulit muka agak cerewet sedikit. Tak berani nak cuba sembarangan produk penjagaan muka. Nak kata kulit sensitif takda lah pulak. Tapi kalau salah pakai produk kesannya kulit muka akan naik bintik-bintik merah, akan rasa pedih dan kulit menggerutu. Tak suka……!!

Bila saya dah jumpa satu produk yang sesuai saya tak kan bertukar dengan jenama lain. Masa zaman kolej dulu saya setia pakai produk Neutrogena. Bila dah berduit pulak saya cuba The Body Shop. Dua produk ni jer yang saya berani gunakan. Tak berani nak mencuba produk lain. Membazir jer kalau tak kena dengan kulit. Hehehe..

Tapi sekarang ni harga produk Body Shop setiap tahun naik harga. Bila bandingkan dengan produk penjagaan kulit Shaklee lebih kurang jer harganya. Rasa macam nak mencuba pun ada. Tapi takut pulak tak sesuai. Memanglah saya jatuh cinta dengan semua vitamin Shaklee. Tapi belum tentu set penjagaan kulit tu serasi muka. Bila baca testimonial pengguna semua pun berpuas hati...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Tips 5M Badan Cepat Sihat Dan Cergas Selepas Bersalin

Salam pembaca,

set bersalin terbaik

Seronok saya baca pengalaman ibu-ibu yang berpantang dengan produk Shaklee. Ada yang saya baca dalam FB group ahli Shaklee, ada yang saya baca dari FB group pelanggan Shaklee dan ada juga yang saya baca dari blog semasa blogwalking. Boleh dikatakan hampir semua ibu-ibu ni bagi tahu Set Berpantang Shaklee memang terbaik, sangat jimat dan tahan lama. Saya pula nak kongsi pengalaman masih belum ada lagi. Hehehe..

Masa dalam pantang apa yang ibu-ibu ni risaukan ialah badan lemah, tidur tak cukup, luka bersalin lambat sembuh, susu badan sikit dan macam-macam lagi. Jadi tak hairan lah bila bab nak memilih set bersalin yang sesuai berbulan-bulan buat survey. Baca blog lah, tanya kawan-kawan atau pun adik-beradik. Lepas tu buat perbandingan yang mana satu lagi bagus. Lebih-lebih lagi yang nak lahirkan anak sulung. Betul tak? Hahaha.. Biasalah tu.. Perkara normal orang perempuan korek info sana sini. Yang lelaki kena korek tabung untuk tolong bayarkan. Hehe..

Tips 5M Badan Cepat...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Shaklee Effect Part 2: Wajib Ambil Kalau Buat Aktiviti Luar

Salam pembaca,

Kalau orang tanya produk Shaklee mana yang paling saya suka memang susah nak buat pilihan. Boleh dikatakan semua produk shaklee saya suka. Malah setiap satunya ada kelebihan tersendiri. Sebagai contoh kalau sarapan pagi, saya suka ambil ESP yang dibancuh dengan susu segar. Saya akan rasa kenyang sepanjang pagi dan lebih fokus untuk bekerja. Kalau untuk mencantikkan kulit saya suka Vitamin C dan Vitamin E. Bila ada kesan jerawat yang timbul sekali sekala buat masker vitamin C dan vitamin E cepat betul kesan parut tu pudar. Isshhh… memang semua produk Shaklee ohsemm!

new zealandPasang angan-angan nak hiking dekat New Zealand. 🙂

Kalau untuk aktiviti luar apa pula produk Shaklee yang saya suka?

Kalau rakan FB dan rakan blogger mesti tahu aktiviti masa lapang saya dan suami ialah melakukan aktiviti luar. Antaranya memanjat, larian amal, aktiviti lasak seperti water rafting, ATV dan macam-macam lagi. Pantang ada aktiviti yang menarik member bagi tau mesti nak join...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Shaklee Effect Part 1 : Suami Puji Isteri Makin Cantik

Salam pembaca,

jutawan shaklee

Tu dia.. Lepas makan B-Complex dan Ostematrix Shaklee suami tegur isteri makin cantik. Tak sia-sia suami belikan Ostematrix untuk isteri. Yang isteri pula pandai pujuk suami mintak belikan suplemen. Tujuan asalnya sebab selalu sakit pinggang, lenguh badan dan cepat penat. Tapi tak sangka pula dapat kesan lain iaitu kulit makin cantik. Betul-betul Shaklee effect nih.. 😀

Shaklee ni berkesan lah kat aku.. sebelum ni memang try juga vitamin lain.. tapi tak boleh nak maintain…

Kalau ada yang ambil suplemen jenama XXX tapi masih tak nampak hasilnya apa kata tukar kepada jenama Shaklee pula. Nak kata produk Shaklee ni mahal takda lah pula. Kalau dibandingkan dengan jenama lain harga mungkin lebih kurang je. Tapi kesannya bukan setakat lebih kurang. Banyak perbezaannya. Hanya mereka yang dah cuba Shaklee jer faham. Sebab tu kami yang dah cuba ni suka berkongsi pengalaman masing-masing. Biar lebih ramai lagi yang dapat manfaat seperti mana yang kita orang dapat.

Saya nak ko...

Jom Baca Lebih Lanjut.......