Slide # 1
 

Category Vit E Complex

Rebut Jualan Akhir Tahun Shaklee 2014

Salam pembaca

jualan-promosi-shaklee-akhir-tahun-2014

Y.E.S. Year End Sale.

Yeahh… Sinonim sangat perkataan Y.E.S ni bila sampai hujung tahun kan. Banyak betul jualan murah sana sini. Clearance Sale, Warehouse Sales, Stock Clearance, Bazaar Sales dan macam-macam lagi perkataan yang kreatif untuk tarik perhatian pembeli untuk beli barang yang ditawarkan. Kalau lah duit dalam poket kita ni berkepuk-kepuk memang nak borong semua barang. Hahaha.. Sabar-sabar.. Kena kawal nafsu bila tengok poster jualan murah. Nak beli barang kena buat senarai dulu. Bila nak beli ikut keperluan dan keutamaan.

Bila bab kesihatan ni ramai yang tak ambil berat sangat. Susah sangat nak keluarkan duit untuk berbelanja demi kesihatan. Antara alasannya ‘belum sakit lagi’. Padahal dah macam-macam kempen dari pihak yang bertanggungjawab untuk memberi kesedaran betapa pentingnya konsep ‘mencegah lebih baik daripada merawat‘. Kos rawatan berganda-ganda lebih mahal berbanding kos mencegah...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Kebaikan Vitamin E Untuk Kulit Cantik Semulajadi

Salam pembaca,

Alhamdulillah diberi kesempatan untuk berkongsi cerita tentang kesihatan. Bulan nie agak sibuk dengan kerja di pejabat, tapi tetap cari masa untuk menulis dalam blog. Kali ni saya nak cerita pasal vitamin E. Saya ada terbaca satu artikel ni pada saya agak lengkap penerangan tentang manfaat vitamin E untuk kesihatan. Jadi saya copy paste entri tersebut di sini supaya pembaca dapat faham dan tahu kenapa vitamin E sangat bagus dalam penjagaan kesihatan. Lebih-lebih lagi untuk penjagaan kulit cantik secara semulajadi.

Jom kita baca.

set kulit cantik shakleeKebaikan vitamin e sangat sinonim jika ingin memiliki kulit yang cantik, tegang dan berseri.

______________________________________________________________________________________

BENEFITS OF VITAMIN E

The benefits of vitamin e for the overall good health of individuals are substantial. In particular, vitamin e is very important in healthy and proper skin care as discussed below.

Benefits of Vitamin E for Skin

In terms of skin health and skin car...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Promosi Vitamin E Complex Shaklee Jun 2014

Salam pembaca,

Saya andaikan bulan Jun adalah bulan terbaik untuk mempromosikan kecantikan, anti-penuaan, kesuburan dan kesihatan jantung untuk semua orang. Nak tau kenapa? Sebabnya Shaklee tawarkan promosi Beli 6 Percuma 1 untuk produk kesihatan Vitamin E Complex. Dengan setiap pembelian sebanyak 6 botol Vitamin E, pembeli layak menerima 1 botol secara percuma. Bukan itu sahaja, malah keahlian Shaklee yang bernilai RM65 juga percuma. Dan yang paling best sekali ialah pada bulan seterusnya layak mendapat pulangan dalam bentuk tunai sebanyak RM35++. Best kan..??

Bagi follower tegar blog ni mesti dah tahu kisah cinta saya dengan Vitamin E kan? Banyak kenangan saya dengan Vitamin E Shaklee ni. Masa mula-mula makan tak pernah ambil tahu pun apa kandungan dan kebaikannya untuk kesihatan. Saya beli pun atas cadangan ‘mak’ saya jer. Hehehe.. Bila dah rasa sendiri bestnya Vitamin E ni terus saya belek pada botol dan lihat sendiri kandungan yang terdapat bagi setiap hidangan 1 biji vitamin E.

Y...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Shaklee Menceriakan Hidupku Tanpa Rokok

Assalamualaikum dan salam 1Shaklee kepada pembaca setia blog vitamin4kesihatan.com,

Apa khabar semua? Rasanya dah lama aku tak berceloteh di blog wife aku ni, maklum ler sibuk dengan aktiviti-aktiviti outdoor untuk dicoretkan dalam blog www.shamphotography.com. 😀

Kalau korang masih ingat lagi, aku pernah menulis mengenai kisah dan pengalaman aku untuk berhenti merokok pada tahun lepas. Kalau nak flashback balik, boleh ler baca kat entri “Vitamin E Shaklee Boleh Membantu Berhenti Merokok – Betul Ker?” . Terima kasih aku ucapkan kepada yang memberi komen dan memberi feedback yang positif, sedikit sebanyak telah memberi semangat kepada aku untuk meneruskan usaha murni lagi suci ni…ahahahaha. Ermmm…rokok?..apa itu rokok?… dah lama aku tak dengar perkataan tu bermain-main di hujung bibirku. 😀

Betul Ker Dah Berhenti Merokok?

Alhamdulillah!! sehingga ke hari ini…tarikh ini…minit ini…saat ini…ketika ini, aku dah berjaya untuk tidak merokok selama 429 hari bersamaan 1 tahun 2 bulan dan 4 ...

Jom Baca Lebih Lanjut.......