Charity Walk World Hunger Relief Malaysia 2013

Salam pembaca,

Insya-allah esok akan join aktiviti World Hunger Relief Charity Walk yang akan berlangsung di Dataran Putrajaya, Presint 3. Untuk penyertai aktiviti ini bayaran sebanyak RM25 dikenakan. Dan hasil kutipan akan didermakan kepada UN WFP dan Local Hunger Relief Organisations. Kempen ini dianjurkan oleh KFC dan Pizza Hut seluruh dunia bagi membantu golongan yang kekurangan bekalan makanan diseluruh dunia.

Jom berjalan sambil menderma.. ! 🙂

p/s: Ada mana-mana geng blogger yang join esok? Boleh lah hello-hello di sana…

keahlian shaklee

keahlian shaklee

 

Follow Cheq Eem on Google+!

Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

7 comments to Charity Walk World Hunger Relief Malaysia 2013

  • hafizmd  says:

    As salam,
    Satu aktiviti yg wajar diteruskan dan disokong.

    Terbaiklah…

    • Cheq Eem  says:

      salam… aktiviti sosial katanya… ekekeke… mmg akan terus sokong dan support aktiviti mcm nie… hehe….

  • Sheila Salim  says:

    Assalamualaikum. sheila tak dapat pergi.. bestnyaaa awakkk

    • Cheq Eem  says:

      wsalam … laaa… nape tak join aritu.. klu x boleh jumpe…. mmg best sgt…!! hehehe…..

  • Eshamz Halim  says:

    Mmg best…dapat amik gambar Anuar Zain banyak2….hihihihi..kitaorg berjaya abiskan 5KM walaupun Cheq Eem dah x larat..ekekeke..

  • Khairul Zamri  says:

    tak tau lak ada event ni huhu ruginya

    • Cheq Eem  says:

      event nie tiap-tiap tahun ada.. nx year boleh join… 🙂

Isikan Komen Anda Disini