Slide # 1
 

Contest Bikin Dialog Lawak Mega

(CONTEST TAMAT)

Salam pembaca,

Tak sangka jumlah entri blog Vitamin4Kesihatan sudah mencecah yang ke-100.. Jadi sempena entri yang ke-100 ni, saya dan suami bersetuju untuk buat satu contest.. Memandangkan follower blog dan Facebook pun dah bertambah sikit, kalau boleh nak tambah lagi kenalan. Bak kata pepatah omputih “The More the Marrier”.

Camner nak join? Senang jer, anda hanya perlu bikin dialog lawak mega yang paling kelakar bagi gambar di bawah:

peraduan-bikin-dialog-lawak-mega-vitamin4kesihatan

Syarat-syarat peraduan seperti berikut:-

1) Warganegara beralamat di Malaysia dan bukan pengedar Shaklee

2) Follow blog Vitamin4Kesihatan  (Tiada paksaan)

3) Like fanpage Vitamin Kesihatan E-Shoppe (Wajib)

4) Copy  gambar di atas dan pastikan backlink ke entri ini

5) Buat satu entri bertajuk “Contest Bikin Dialog Lawak Mega”  beserta dialog A, B dan C yang paling kelakar

6) Tinggalkan link entri di bahagian ruangan komen

Pemenang akan dipilih oleh kami berdasarkan dialog yang paling kreatif, kelakar dan gila-gila.

Tarikh tutup penyertaan pada 14 Nov 2013

 

Dialog yang berjaya buat kami tergelak akan menerima hadiah:-

Tempat Pertama– Ostematrix Shaklee

ostematrix-shaklee-vitamin4kesihatan

Tempat Kedua –  B- Complex Shaklee

B-complex-shaklee-vitamin4kesihatan

Tempat Ketiga – Vitamin C Shaklee 100mg

vitamin-c-shaklee

 

Ini adalah kali pertama blog Vitamin4Kesihatan menganjurkan contest.. Jadi kami harap dapat sokongan daripada rakan-rakan blogger lain.. Selamat berdialog….!!

Follow Cheq Eem on Google+!

Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

15 comments to Contest Bikin Dialog Lawak Mega

Isikan Komen Anda Disini