Dapatkan Set Kurus Shaklee Secara Ansuran

Salam Pembaca,

Saya percaya ramai bakal pembeli produk Shaklee berminat sangat untuk dapat Set Kurus Shaklee. Keberkesanan produk Shaklee untuk program penurunan berat badan memang terbukti dan yang pasti ianya selamat. Ramai pembeli yang mengamalkan Set Kurus Shaklee gembira dengan hasilnya dan mendapatkan semula berat badan yang diidamkan.

Pecah, Singkir dan Bina

Set Kurus Shaklee ada pelbagai set. Bermula daripada set yang basic hinggalah yang advance. Best kan? Anda boleh pilih set mengikut bajet anda. Untuk pengetahuan anda, program penurunan berat badan Shaklee mengamalkan 3 jenis konsep iaitu detoks sisa toksin, pecah dan bakar lemak dan akhir sekali bina otot melalui minuman protein.

Memecah dan Membakar Lemak (Lecithin, Omega Guard)
Fungsi utama Lecithin ialah memecahkan lemak. Tahukah anda apabila umur semakin meningkat, kadar metabolisma didalam badan semakin rendah.Metabolisma dengan bahasa mudah nya ialah proses pembakaran kalori yang dilakukan oleh badan. Di sebabkan kadar metabolisama yang rendah maka terkumpul lah lemak-lemak di dalam badan. Manakala Omega Guard membakar lemak yang berlebihan. Lemak yang degil dapat dibakar secara berkesan dengan Omega Guard. Saya beri contoh, jika hendak pergi ke Langkawi cara apakah yang paling cepat. Kereta atau kapal terbang? Jawapan nya pastilah kapal terbang. Sebab itu ada yang mengamalkan Omega Guard untuk proses penurunan yang lebih cepat.

Detoks (Alfalfa, Herb-Lax)
Detox penting untuk menyingkirkan sisa toksin di dalam badan. Sebenar nya badan kita di penuhi dengan sisa toksik yang berpunca daripada makanan yang kita ambil. Sekiranya kita tidak singkirkan sisa toksin ini, maka tubuh badan sukar untuk menyerap nutrien yang di ambil sama ada dari pengambilan supplement / diet harian.

Membina otot (ESP, Cinch Shake Mix)
Protein adalah perkara asas untuk pembinaan semula sel dan membentuk otot. Tubuh badan yang kehilangan protein semasa diet mengurangkan penyerapan nutrisi dan proses baik pulih. Selain daripada itu protein akan memberikan kita rasa lebih kenyang dan sangat digalakkan di ambil bersama ketika berdiet.

Saya cadangkan bagi mereka yang benar-benar serius dalam penurunan berat badan digalakkan mengambil Cinch Shake Mix. Ini kerana di dalam minuman Cinch diperkasa dengan formula Leucine yang dirumus khas oleh Shaklee untuk mengekalkan 100% jisim otot tanpa lemak. Di dalam program diet sangat penting untuk memelihara otot kerana otot diperlukan untuk membakar lemak.

Bagaimana dapatkan Set Kurus Shaklee secara ansuran?

Nah.. Bagi mereka yang ingin mendapatkan set kurus shaklee secara ansuran boleh lah memilih set pilihan seperti dibawah. Ansuran di sini bermaksud, ansuran di dalam mendapatkan produk, bukan pembayaran. Jadi sama ada anda mahu bermula dengan set kurus basic dahulu atau extra atau pun terus mengambilkan set lengkap untuk kepuasan maksimum. Semuanya terpulang dengan bajet anda. Sebagai contoh jika ambil set kurus basic untuk bulan pertama, bulan seterusnya boleh tambah ESP atau Cinch. Lagi pun setiap produk boleh bertahan 1-2 bulan.

Senarai Set Kurus Shaklee yang dicadangkan adalah seperti berikut:-

set kurus trial pack

Terdapat 3 produk di dalam Set Kurus Basic

Alfalfa (330biji), Lecithin (180biji), Herb-Lax (120biji)

Harga: RM 158.75

Tempoh Penggunaan: 1-2 bulan (Bergantung cara pengambilan dan produk)

set kurus trial pack

Terdapat 3 produk di dalam Set Kurus Extra

Alfalfa (330biji), Lecithin (180biji), Herb-Lax (120biji), ESP (850g)

Harga: RM 308.75

Tempoh Penggunaan: 1-2 bulan (Bergantung cara pengambilan dan produk)

set kurus trial pack

Terdapat 3 produk di dalam Set Kurus Premium.

Alfalfa (330biji), Lecithin (180biji), Herb-Lax (120biji), Cinch Shake MIx (15sv)

Harga: RM 467.75

Tempoh Penggunaan: 2 – 3 bulan (Bergantung cara pengambilan dan produk)

Saya kongsikan disini testimonial pengguna yang berpuas hati dengan hasilnya. Sumber testimonial adalah daripada group eksklusif pelanggan Shaklee. Takda ambik orang lain punya testimonial ya. 🙂

shaklee trial pack

Lihat perbezaan sebelum dan selepas Pn Herniza selepas mengamlakan set kurus Shaklee. Anggun..!!

shaklee trial pack

TURUN 12kg??? Tahniah untuk Puan Nik Hazifah.

Shaklee trial pack

Lihat hasil Pn. Nee yang mengambil ESP, Alfalfa, Lecithin, Omega, Ostematrix. Menakjubkan..!

Berminat..?? Hubungi saya untuk maklumat lanjut. Konsultasi adalah percuma dan harga istimewa menanti anda.. Nak cuba untuk sebulan dulu pun boleh. Takda masalah.. 🙂

 

Disclaimer:
* Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah. Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Follow Cheq Eem on Google+!

Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

Call/SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

One comment to Dapatkan Set Kurus Shaklee Secara Ansuran

Isikan Komen Anda Disini

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.