Disclaimer

 

Anda disarankan untuk membaca dan fahami  tatacara penggunaan maklumat sebelum melayari atau berurusan dengan laman web www.vitamin4kesihatan.com.

Segala penceritaan dan perkongsian maklumat di laman web www.vitamin4kesihatan.com adalah berkenaan produk-produk vitamin semulajadi keluaran Shaklee Malaysia. Sebarang penulisan di dalam laman web ini adalah semata-mata untuk perkongsian peribadi dan penulis tidak bertangungjawab sekiranya berlaku sebarang penyalahgunaan maklumat serta terdapat kesilapan fakta yang terkandung di dalam laman web ini.

Laman web ini tak pernah dinilai oleh Kementerian Kesihatan Malaysia  atau Agensi Kesihatan serta Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara . Segala maklumat yg dikongsi disini atau penulisan tentang produk bukan bertujuan utk merawat, menyembuhkan, menganalisa apa jua penyakit dan masalah kesihatan. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan yg berkaitan.

Secara umumnya, produk yang disebut di dalam laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Produk-produk Shaklee Malaysia tidak boleh dianggap sebagai pengganti kepada rawatan perubatan.

Adalah menjadi tanggungjawab setiap individu untuk mendapatkan konsultasi dari pakar perubatan yang bertauliah sekiranya mengalami sebarang jenis penyakit atau masalah kesihatan.

Dilarang mencetak atau menyalin sekiranya ia bukan bertujuan utk perkongsian ilmu. Semua tawaran,  giveaway dari laman web www.vitamin4kesihatan.com adalah ekslusif dari saya . Ia tidak berkaitan dgn mana-mana pihak ketiga.

Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511