Slide # 1
 

Duit Bonus Shaklee Dah Masuk

Salam Pembaca,

Alhamdulillah… Hasil usaha berbisnes dengan Shaklee sepanjang bulan lepas dah dapat.. Pagi nie bila check Maybank dah bertambah nilai baki dalam akaun.. Hehehe… Walaupun tak banyak macam bulan lepas, tapi rezeki tetap ada.. Pasang surut dalam sesuatu bisnes tu biasalah… Adat katanya.. 🙂

Kalau nak merasa bonus Shaklee masuk setiap bulan kena lah berani, rajin, berusaha dan berhati kuat.. Setiap bulan kene achieve sales target .. Kalau sales masyuk, bonus pun masyuk.. Kalau malas nak buat sales tak dapat lah apa-apa.. You work hard, you get it…!!

bonus shaklee

Sumber gambar dari Google

Dengan Shaklee, bonus paling rendah yang kita boleh kita dapat RM 25++ .. Bergantung pada usaha kita setiap bulan macam mana.. Maksimum bonus boleh cecah sehingga RM XXX,XXX … Yup.. 6 angka tau.. Setiap bulan pulak tuu.. Phewww…. Tapi untuk sampai ke tahap tu bukan nya mudah… Banyak cabaran dan dugaan… Bertahun-tahun jugak lah para leader boleh berjaya sampai ke tahap tuu..  Kejayaan mereka inspirasi saya.. Saya masih struggle untuk cecah bonus 4 angka.. 🙂

Walaupun sekarang nie persaingan semakin sengit, tapi itu tak mustahil saya tak boleh buat.. Bersaing secara sihat, rezeki pun berkat..  Jadi kalau nak keluar dari comfort zone, kene buat betul-betul dan berani melakukannya..

p/s: Kenapa perlu kaya..? Salah satu sebabnya ialah saya belum mampu bantu keluarga dan membalas segala jasa mereka..

Follow Cheq Eem on Google+!

Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

4 comments to Duit Bonus Shaklee Dah Masuk

  • ZaCk hOyA  says:

    Tahniah. Murah rezeki. =)

    ZH Blogger

    • Cheq Eem  says:

      t.kasih zack…. semoga awk pun murah rezeki juga dlm berblogging… 🙂

  • Khir Khalid  says:

    Alhamdulillah.. tahniah! Semoga terus dipermudahkan rezeki.. aamiin. Salam Jumaat.. 🙂

    • Cheq Eem  says:

      t.kasih khir…. semoga rakan2 yg lain pun mudah rezeki dlm bidang masing… salamt jumaat… 🙂

Isikan Komen Anda Disini