Habit Wordless Wednesday #21

Salam pembaca,

Jom tukarkan ‘Disiplin’ kepada ‘Habit’.. Mesti boleh..!!

 

motivational-quotes-to-keep-fit-and-healthy

Follow Cheq Eem on Google+!

Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

Call/SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

14 comments to Habit Wordless Wednesday #21

  • Aku Penghibur  says:

    i try my best ^_^ cayok2 ..terima kasih motivation nya

    • Cheq Eem  says:

      caiyok acik….! kejar dan capai matlamat…. 😀

  • Khir Khalid  says:

    Terbaik… semoga terus sukses.. 🙂

    • Cheq Eem  says:

      hehe…. semoga khir pun terus sukses… 🙂

  • Mizz Aiza  says:

    perkara yang dilakukan setiap hari dan berulangkali pasti akan menjadi satu kebiasaan..

    • Cheq Eem  says:

      betul tu aiza.. jgn cepat mengalah dan putus asa…. 🙂

  • ida  says:

    Caiyok2x!!! Good spirit!

    • Cheq Eem  says:

      caiyok bebeh…!! 😀

  • Raudzah  says:

    yea…Things that motivate me keeps me going…

    • Cheq Eem  says:

      hehe…. betul kan.? 🙂

  • Strider  says:

    selalu dengar ayat ini dulu time join fitness first..hehehehe

    Regards,
    -Strider-

    • Cheq Eem  says:

      saya masa join dulu free 1 month jer.. jadi tak pernah dengar pulak… ekekeke…

  • Prof Hariz  says:

    Disiplin kepada habit? Mungkin boleh terangkan lebih terperinci. Macam mana nak buat tu.

    Terima Kasih 🙂

    • Cheq Eem  says:

      jadikan habit minum kosong sehari 8 gelas… jadikan habit senaman 3 kali seminggu… jadikan habit makan nasi separuh pinggan… bila dh jadi kebiasaan lg bagus dan long term… pada pendapat saya disiplin sound sressfull… 🙂

Isikan Komen Anda Disini