Slide # 1
 

Hulurkan Bantuan Untuk Mangsa Banjir

Salam Pembaca,

Seperti yang kita tau rakyat Malaysia di kawasan Pantai Timur dilanda banjir yang sangat dasyat..  Kebanyakan harta benda mereka  musnah dan rosak dan pelbagai kemudahan awam juga terjejas.. Melihat gambar-gambar keadaan banjir di sana di dalam televisyen, suratkhabar, laman sosial seperti Facebook dan blog, saya rasa simpati melihat keadaan mereka.. Saya doakan semoga tiada kemalangan jiwa yang berlaku dan keselamatan semua orang terjaga.. Insya-allah..

Pelbagai bentuk bantuan dan khidmat masyarakat kini sedang hangat dijalankan oleh badan-badan kerajaan dan NGO..  Saya dan suami juga mahu terlibat sama memberi bantuan untuk  meringankan beban yang ditanggung oleh mangsa banjir.. Insya-allah kami akan salurkan sumbangan di Dewan Merbau MBSA, Shah Alam pada Ahad ini..

bantuan-mangsa-banjir-vitamin4kesihatan-shamphotography

 

Di harap lebih ramai lagi rakyat Malaysia yang prihatin tentang nasib yang menimpa penduduk di Pantai Timur.. Walaupun sedikit bantuan kita, tapi amat besar bagi mereka yang memerlukannya…

p/s: Insya-allah tak berkurang rezeki kita, malah akan bertambah..

 

Follow Cheq Eem on Google+!

Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

5 comments to Hulurkan Bantuan Untuk Mangsa Banjir

  • Eshamz Halim  says:

    Sehingga jam 12 tghari ni, kami dah berjaya kumpul RM250 hasil daripada sumbangan daripada kami & kawan-kawan. Terima kasih kawan2 kerana percayakan kami. Bagi saper-saper yg nak share duit utk beli keperluan makanan/keperluan, boleh ler transfer ke akaun saya.:

    No Akaun:
    Maybank: 114178844295 – Norhisham Mohamed Halim
    CIMB Bank : 14400109263526 – Norhisham Mohamed Halim
    (sila inform saya melalui sms ke tel 016-6801542 (eshamz Halim) atau 012-3257744(Cheq Eem) sekiranya anda transfer duit, untuk senarai rekod kami. inform kat comment di sini pun boleh)

    atau anda juga boleh terus menghantar sumbangan makanan, keperluan ataupun wang tunai ke lokasi di dalam poster di atas. 🙂

    • Cheq Eem  says:

      alhamdulillah…. kami akan beli barang dan serahkan pada pihak yang bertanggungjawab pada hari ahad ini.. 🙂

  • Eshamz Halim  says:

    Sehingga pukul 4 petang hari ni wang sumbangan dah meningkat ke RM300. Terima kasih kpd yg sudi memberi sumbangan dan percayakan kami.

  • raudzah  says:

    Bantu apa yang termampu..Hari ni hari dia orangkan CE..mana tau masa depan kita memerlukannya..

    • Cheq Eem  says:

      itu yang termampu raudzah…. diharap keadaan di sana semakin pulih 🙂

Isikan Komen Anda Disini