Slide # 1
 

Jamuan Raya Ketuk-ketuk Aidilfitri iReach Family

Salam pembaca,

ketuk-ketuk-aidilfitri-ireach-family-shaklee-vitamin4kesihatan-5

Seperti biasa sepanjang Syawal memang ramai yang buat jamuan hari raya dihujung minggu. Selain daripada jemputan geng-geng kaki outdoor, geng blogger, keluarga Shaklee saya iaitu iReach Family pun ada buat jamuan raya. Terima kasih kepada pengasas iReach iaitu Master Lyna dan Master Zainul yang sudi mengadakan jamuan raya yang besar besaran dan meriah di Hotel Grand Bluewave, Shah Alam.

Program pada hari tersebut bermula jam 2.00 petang sehingga 5.00 petang. Alhamdulillah ramai jugak yang dapat meluangkan masa. Rasanya lebih kurang 300++ kot yang datang. Masing-masing datang dengan keluarga dan bawa anak-anak. Perkara biasa dalam keluarga iReach Shaklee bawa anak-anak. Bukan setakat program raya jer boleh bawa anak-anak, program rasmi Shaklee memang dibenarkan bawa anak. Saya bawa anak tekak jer.. Hahaha….

Macam-macam makanan yang ada pada hari tersebut. Saya tak ambil pula gambarnya. Rasa sayang nak tinggalkan dalam dewan sebab ada sahaja perkongsian dari ahli keluarga Shaklee. Perkongsian apa? Perkongkosian tentang kisah suka dan duka perjalanan mereka dalam perniagaan Shaklee. Kadang-kadang kita rasa kita susah nak buat Shaklee sebab masalah A, masalah B dan C. Asyik beralasan. Tapi bila dengar kisah orang lain rasa malu dengan diri sendiri. Kena cari semula push factor. Chaiyok..!

Petang tu sempat juga saya turunkan ilmu yang ada untuk ‘anak’ Shaklee yang dapat datang iaitu Diana. Bersemangat sungguh dia nak buat bisnes Shaklee walaupun masih lagi bergelar student. Tak kisahlah student ker, suri rumah sepenuh masa ker, yang dah berumur ker semua orang ada peluang yang sama rata untuk sama-sama berjaya dalam Shaklee. Yang penting RAJIN!

ketuk-ketuk-aidilfitri-ireach-family-shaklee-vitamin4kesihatan-7Sesi ‘membebel’ dengan anak. Hahaha…

Terima kasih sekali lagi buat Master Lyna dan Master Zainol yang sudi menjemput keluarga iReach datang ke majlis jamuan raya. Tahun depan buat lagi tau. Ekekeke…

Jom layan gambar pula.

ketuk-ketuk-aidilfitri-ireach-family-shaklee-vitamin4kesihatan-6Masing-masing tengah check order masuk ker? 😀

ketuk-ketuk-aidilfitri-ireach-family-shaklee-vitamin4kesihatan-1Nak beli Shaklee? Hubungi kami. Hehehe… 

ketuk-ketuk-aidilfitri-ireach-family-shaklee-vitamin4kesihatan-4Aksi sopan santu..

ketuk-ketuk-aidilfitri-ireach-family-shaklee-vitamin4kesihatan-3Sekarang aksi gaya bebas pula.. Kemain lagi Master Z dan Master L.. Posing ala james bond. Hihihi…

ketuk-ketuk-aidilfitri-ireach-family-shaklee-vitamin4kesihatan-8Ini yang paling istemewa sekali. Datang jamuan raya tak dapat duit raya. Tapi dapat bag laptop, Lecithin dan Herb-Lax. Curlassss gittew kannn… 🙂

6 comments to Jamuan Raya Ketuk-ketuk Aidilfitri iReach Family

  • Khir Khalid  says:

    Wahh hebat2 ni… meriah. Semoga terus sukses ye.. aamiin. All the best!!.. 🙂

    • Cheq Eem  says:

      ada juga yang tak dpt nak datang.. kalau tak penuh dewan.. hehe… insya-allah… tq khir… 🙂

  • Raudzah  says:

    meriah majlis..Syawal dah hampir sampai ke penghujung…

    • Cheq Eem  says:

      haah lah raudzah… sekejap jer rasanya…

  • hanny abdullah  says:

    Wahhh…bestnya dia gi open house sana sini kan..x hajak pun sis..huhuhu

    • Cheq Eem  says:

      sis lagi banyak pergi open house sana sini… tak ajak saya pun… hehehe….

Isikan Komen Anda Disini