Slide # 1
 

Jom Try Mental Age Test

Salam pembaca,

Saya perasan beberapa orang rakan blogger dan rakan FB saya post pasal Mental Age Test.. Jadi saya pun nak buat test juga lah.. Macam seronok jer kan.. Betul atau tak terpulanglah.. Saya buat saja suka-suka.. Tapi hasilnya macam betul jer.. 😀

Cuma jawab beberapa soalan yang diberikan dengan pilihan jawapan Yes, No atau Neither.. Tak sampai 5 minit dah selesai.. Soalan pun tak susah.. Senang jer… Tak faham soalan guna Google translate.. Cer try kat sini –> Mental Age Test

Hasilnya……. 8 years younger….!! Young Heart….

mental-age-test

Nampak tak mental mencerminkan fizikal… Jiwa muda remaja katanya… Peace Yooo…!! Ekekekeke…..

bukit-tinggi-blog-v4k

Dengan adik yang di bawah saya… Kaki gaduh masa kecik-kecik dulu… 😀

Follow Cheq Eem on Google+!

Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

8 comments to Jom Try Mental Age Test

  • raudzah  says:

    Best jugak…cute aje result dia!!!

    • Cheq Eem  says:

      cer try…. suka2 jer kan…. 🙂

  • Fiza Rahman  says:

    Nak try juga lah ☺☺

    • Cheq Eem  says:

      try lah fiza oii… bukan kene bayar pun.. ekeke….

  • Strider  says:

    alamak…mental saya 7 years older plak…hahahaha..very mature katanya..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    • Cheq Eem  says:

      mostly result lelaki mcm gitew…. baru lah matang kan… hehe….

  • Lyn™  says:

    sabaw aje la. Pandai mengusik Cheq Eem dgn mental age testnya 🙂

    • Cheq Eem  says:

      hahaha….. jgn ‘mental’ suda…. 😀

Isikan Komen Anda Disini