Slide # 1
 

Kesan B-Complex dan Ostematrix Shaklee Muka Cantik Berseri

Salam Pembaca,

Beberapa bulan lalu ada sorang kawan lama masa kerja sama-sama di Parkson mesej saya di Facebook bertanyakan pasal produk Shaklee… Dia mengadu katanya badan sekarang cepat sangat penat, letih, sakit pinggang setiap hari… Badan pun makin kurus..  Nak jaga dua orang anak yang masih kecil lagi. Salah sorang tu masih menyusu badan… Pastu suami pula selalu outstation sebab kerja off-shore.. Mana nak urus anak-anak, kemas rumah, masak dan sebagainya.. Dia pun nak tau lah produk Shaklee mana yang boleh bantu dia..

Jadi saya pun cadangkan lah B-Complex dan Ostematrix untuk dia.. Bagi tau dekat dia kebaikan B-Complex ni untuk apa, kenapa perlu ambil B-Complex, ape kesan pada kesihatan badan.. Di sebabkan dia masih menyusu badan saya cadangkan Ostematrix.. Ibu menyusu perlukan lebih kalsium berbanding orang biasa.. Sebabnya nak elakkan penyakit osteoporosis bila berusia nanti..Cerita punya cerita dan terangkan kenapa perlu ambil vitamin, jadi dia pun setuju lah untuk ambil dua produk ni.. Bila saya bagi tau harga macam tak percaya pula.. Takda lah mahal sangat.. (Produk Shaklee memang tak mahal ponn…. heheh….)

Macam biasa setiap customer saya mesti saya akan buat follow up untuk tanya perkembangan.. Mana lah tau kot lah ada masalah pape tapi tak nak bagi kan.. Tak nak lah jadi penjual ‘Touch n Go’… Mesti kene follow up dan ambil tau perkembangan mereka.. Kalau ok, alhamdulillah.. Kalau tak ok, kena advise lah apa-apa yang patut.. Yang kawan saya nie pula, dia bagi feedback OK ..  Dan dia bagi tau lagi en.suami cakap dia dah bertenaga.. Pastu dapat layanan baik daripada en.suami..  Hahaha….. Selepas 2 bulan konsisten makan B-Complex dan Ostematrix tak sangka ada kesan dengan kulit muka.. Nampak lebih berseri.. Dia memang terasa sangat perbezaanya selepas ambil Shaklee.. Syukur alhamdulillah.. Itu lah perkara yang paling manis saya rasakan dalam bisnes ni.. Dapat bantu orang sekeliling dan ringankan beban mereka.. 🙂

Ni testimonial kawan saya tu.. Dengan B-Complex dan Ostematrix muka pon nampak berseri.. 🙂

jutawan shaklee

 

Kalau berminat, boleh lah hubungi saya. Insya-allah saya boleh membantu.. 🙂

Follow Cheq Eem on Google+!

Disclaimer:
* Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah. Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

5 comments to Kesan B-Complex dan Ostematrix Shaklee Muka Cantik Berseri

  • Khir Khalid  says:

    Pernah dengar juga yg produk shaklee ni mmg bagus.. semoga sukses ye.. 🙂

    • Cheq Eem  says:

      tq khir.. so far feedback pengguna positif lah lepas makan shaklee.. klu nak cuba pon bole juga.. 🙂

  • TENGKUBUTANG  says:

    wah.. B Complex ni pun ada kesan untuk serikan wajah yea.. ingatkan GLA complex jea.. hu3.. nak makan balik lea B complex shaklee teman tu.. dah lama tinggal sebab x disiplin .. heee..

    • Cheq Eem  says:

      yup… vitamin B membantu juga mengurangkan pigmentasi pada wajah.. B for Beauty… hehe….

Isikan Komen Anda Disini