Kurus Dengan Omega Guard

OmegaGuard™

OmegaGuard™

Boleh kurus ker kalau makan Omega Guard? Ape yang ada dalam Omega Guard? Kenapa boleh turun kan berat badan kalau makan Omega Guard? Macam tak percaya jer kan…  Betul tak? Jom kita baca info pasal Omega Guard..

 

Omega 3′s: The Smartest Fat For Health And Weight Loss

According to www.t-nation.com, Omega-3s “burn body fat in 3 different ways”

  1. “First off, they allow the body to burn fat in situations where fat burning is turned off, such as after a high-carb meal or after high-intensity exercise (where the body preferentially burns glycogen).”
  2. “Secondly, high amounts of omega-3s increase insulin sensitivity. If your body is sensitive to insulin, less insulin is produced after a meal, which means less fat is stored. Similarly, if the body is sensitive to insulin, and the hormone is properly managed, more stored fat is released and incinerated each day.”
  3. “Thirdly, omega-3s increase the heat of your cellular “furnaces”, which are otherwise known as the mitochondria and the peroxisomes. Omega-3s make these organelles burn more and more energy, thus turning you into a fat-burning machine.”

As if that weren’t enough to convince you, including more omega 3 in your diet is considered one of the simplest and most effective ways to reduce inflammation. And don’t think I’m just talking about sports injuries. I’m talking headaches, everyday muscular aches, chronic joint pain, arthritis, poor exercise recovery … what’s more, if you’re not consuming foods high in omega 3, or a good quality omega 3 supplement, then not only are you not helping reduce inflammation, you’re actually compounding the problem!

*Sumber rujukan dari BodyIncredible.com

 

3 more ways Omega-3 fats help you lose weight is…

  1. Omega-3 fats help you control your hunger by stabilizing your blood sugar levels 
  2. An Australian study showed that when people took Omega-3 fats while on an exercise program burned more fat than people who Only Exercised (without taking Omega-3 fats) and people who exercised & took other types of fat and…
  3. Studies done in Japan & The Czech republic suggest that Omega-3 fats prevent the creation of ugly body fat and these same studies suggested Omega-3 fats promote more fat burning.

 *Sumber rujukan dari Nowloss.com

 

DHA Fish Oil and Weight Loss Benefit

While studies confirm that DHA fish oil positively influences fat reduction on a cellular level, regular consumption of omega-3 fatty acids have additional health benefits. The University of Maryland Medical Center reports clinical evidence that links omega-3 to reducing the risk of heart disease. But omega-3 fatty acids may also help with cholesterol, high blood pressure, diabetes, rheumatoid arthritis, osteoporosis, mental disorders, inflammation and certain cancers.

*Sumber rujukan dari Livestrong.com

Itu sebahagian jer saya kongsikan dgn korang pasal Omega Guard.. Klu nak tahu lebih lanjut boleh lah click dkt link yg kongsikan di atas.

Jadi barang siapa yg berkehendakan untuk kurus boleh lah cuba makan Omega Guard.. Cuba buktikan dengan sendiri bahawa kajian yg org putih buat nie berkesan untuk korang. Tak cuba tak tau kan..

Nak tau ape kelebihan Omega Guard Shaklee boleh baca kat sini. Dan ada BERITA BAIK untuk korang semua.. Bulan nie (Februari 2013 sahaja yea) Shaklee ada offer hebat untuk Omega Guard. Buy 6 Free 1. Jadi klu rasa-rasa nak kurus dengan makan Omega Guard boleh contact saya dan dijamin anda akan dpt harga istimewa yang eksklusif dari saya.

Credit: Adaa Inspiration

Disclaimer:
* Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah. Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Follow Cheq Eem on Google+!

Cheq eem

Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

Isikan Komen Anda Disini