Make Up Blog Dengan Plug-in Google+

Salam pembaca,

Dah lama blog ni tak buat ‘dress up’ atau ‘make up’. Rasa macam boring pula dengan template yang sedia ada. Teringin juga nak tukar template supaya nampak lebih fresh. Tapi tuan admin cakap susah nak tukar template, sebabnya dalam blog ni ada banyak sangat gambar. Terutama gambar-gambar yang berkaitan dengan produk Shaklee. Kalau nak tukar pula ambil masa juga untuk pastikan takda masalah. Takpa lah, tukar kemudian pun boleh juga. Betul tak? 😀

Salah satu cara untuk menceriakan lagi blog ni boleh tambah plug-in yang bersesuaian. Saya perasan semua blogger mesti letak atau wajib ada plug-in Google+, tapi saya yang dah lebih setahun ada blog takda pun. Hahaha..  Saya pun nak pasang juga lah. Sekurang-kurang mereka yang nak tambah kenalan boleh add terus.

Pada mereka yang kali pertama singgah sini atau masih belum add saya dalam G+, sudi-sudi kan lah ya. Kat mana nak add? Boleh scroll sampai bawah baru jumpa profile Google+. Salam perkenalan.. 🙂

cheq-eem-google+-profile-1

cheq-eem-google+-profile-2

Follow Cheq Eem on Google+!

iR Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

Call/SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

6 comments to Make Up Blog Dengan Plug-in Google+

  • sobri  says:

    already add sis..lawa dah template blog ni… he..he..

    • Cheq Eem  says:

      touch up sikit jer…. bagi colorful sikit… hehe…

  • Khir Khalid  says:

    Add allealy ley… lama dah rasanya kan hehee.. 😀

    • Cheq Eem  says:

      memang dah lama pun add.. hehe… nak cari follower baru pulak… 🙂

  • Raudzah  says:

    Dah ok cheq Eem..jangan banyak sangat. nanti berat…kita punya pun kena slim down banyak..tak tau nak edit yang mana…

    • Cheq Eem  says:

      tambah satu jer raudzah.. hehe.. sekarang ni pun agak berat sbb ada bloglist dekat bawah sekali.. tapi takpelah, dapat backlink… :p

Isikan Komen Anda Disini