Slide # 1
 

Masalah Kesihatan Wordless Wednesday #4

Salam pembaca,

Semakin hari semakin meningkat.. 🙁

Pautan berguna:

ubat sakit kencing manisSumber dari suratkhabar The Star 15 November 2013

Follow Cheq Eem on Google+!

Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

8 comments to Masalah Kesihatan Wordless Wednesday #4

  • Lyn™  says:

    Kesihatan – sendiri mau ingat, sendiri mau jaga. Tapi bebudak sekarang memang suka makan Maggi dan segala makanan segera yang diiklan di depan mata. Nampak yummy tapi tidak akan mengatasi masakan ibu . Habis kisah asik makan makanan segera. Diabetic, kanser dan segala penyakit yang tidak diundang berlumba datang menziarah. Harap2 ramai yang membaca / melihat keratan surat khabar di atas tu 😉

    • Cheq Eem  says:

      kalau dah sakit sendiri lah mau tanggung.. hehe…. saya share tajuk akhbar ni sebagai peringatan dan tanggungjawab sosial sebagai masyarakat.. almaklumlah ‘melayu mudah lupa’… jadi kene lah diingatkan selalu…. 😀

  • Mizz Aiza  says:

    terima kasih kerana mengingatkan.. memang merbahaya jika tidak menjaga pemakanan..

    • Cheq Eem  says:

      sama2…. aiza pun suka share psl kesihatan jugak kan… hehe….

  • Strider  says:

    thanks for the reminder..kadang2 ade sesetengah orang yang ambil tak endah pasal kesihatan ini..

    Regards,
    -Strider-

    • Cheq Eem  says:

      welcome bro… tu yang remind nak bagi penuh orang.. taknak setengah orang jer…. ekekeke….

  • Khir Khalid  says:

    Sekarang ni mmg ramai yg muda2 dah kena diabetic.. t kasih diatas peringatan.. 🙂

    • Cheq Eem  says:

      sama2 khir… konsep sharing is caring… untuk kebaikan semua org apa salahnya… 🙂

Isikan Komen Anda Disini