Menghabiskan Cuti Tahunan Jalan-Jalan ke Langkawi #VMY2014

Salam pembaca,

Minggu ni ada dua cuti umum dalam masa seminggu.. Esok 14 Januari adalah hari Maulidur Rasul yang akan disambut oleh umat Islam, manakala hari Jumaat pula sambutan Thaipusam bagi agama yang beragama Hindu.. Alang-alang dah ada dua cuti umum nie boleh lah ambil cuti untuk seminggu.. Lagi pun cuti tahun lepas masih ada baki sebanyak 8 hari.. Oleh kerana cuti nak kene clear kan sebelum bulan Mac, elok kita ambil cuti awal-awal.. Betul tak..? Hehehe… Jadi nak pergi mana..? Cuti-cuti Malaysia ke Langkawi… 🙂

Kepada pengunjung blog yang ingin bertanya dan membeli produk Shaklee masih boleh bertanya seperti biasa.. Untuk respons yang lebih cepat boleh Call/Sms/Whatsapp terus di 012-3257744.. Pertanyaan melalui email atau order secara online mungkin ada di balas lambat sedikit.. Insya-allah segala persoalan dan pertanyaan dari anda saya akan balas secepat mungkin.. 🙂

Untuk rakan-rakan blogger sekalian, mintak maaf lah tak dapat nak jalan-jalan blog korang baca info-info yang menarik, berilmu, santai dan sebagainya.. Hutang blogwalking hujung minggu lepas akan di balas pada hari ini.. Mana yang sempat saya akan singgah dan baca..

vitamin shaklee semasa bercuti

Percutian kali nie bekalan vitamin shaklee yang akan dibawa ialah Ostematrix dan Performance Drink.. Lupa nak re-stock Performance Drink, dapat bawa sikit jer.. Ostematrix Shaklee pula boleh bantu mengurangkan lenguh badan dan kaki, mengelakkan kekejangan pada otot, memelihara keseimbangan jatung dan lain-lain lagi.. Dan jika ambil sebelum tidur membantu mendapatkan tidur yang lena dan badan lebih segar.. Masalah penghadaman pun bagus juga.. Ostematrix memang best..!

p/s: Jom sokong Visit Malaysia 2014..

Follow Cheq Eem on Google+!

Disclaimer:
* Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah. Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

6 comments to Menghabiskan Cuti Tahunan Jalan-Jalan ke Langkawi #VMY2014

  • Khir Khalid  says:

    Selamat bercuti & selamat berhibur.. semoga ceria selalu.. 🙂

    • Cheq Eem  says:

      t.kasih khir… ceria selalu tu harus… hehe….

  • raudzah  says:

    Salam Maulidul Rasul 1435 Hijrah Cheq Eem!!!

    • Cheq Eem  says:

      salam maulidur rasul raudzah…!!

  • Strider  says:

    Selamat bercuti dan semoga selamat perjalanan pergi dan pulang…

    Regards,
    -Strider-

    • Cheq Eem  says:

      tq strider…. insya-allah.. doa2 kan jumpe jalan balik.. :p

Isikan Komen Anda Disini