Slide # 1
 

Meriahnya Sepetang Bersama Blogger 2014

Salam pembaca,

Maaf agak terlewat untuk update entri pasal event Sepetang Bersama Blogger pada Sabtu lepas. Agak sibuk dengan urusan peribadi, kemudian dengan isu MH370 pula menyebabkan mood untuk menulis pun tiada. Semoga kita doakan pesawat MH370 dijumpai secepat mungkin dan mendoakan segala urusan mencari dan menyelamatkan dipermudahkan.

Ok, berbalik pula kisah SBB2014 anjuran Denai Hati Network. Saya sangat teruja apabila dapat berkumpul dengan rakan-rakan blogger yang selama ni hanya jumpa di alam maya. Walaupun tidak dapat berkenalan dengan semua tapi masih sempat jumpa dan tegur rakan-rakan yang selalu saya terjah masa blogwalking. Tak kisah lah mereka kenal ke atau tak kenal, tapi buat-buat kenal jer. Hahaha.. Memang itu pun tujuan nya datang majlis macam nie. Hehe..

Tahniah kepada pihak penganjur yang telah berusaha keras memastikan majlis ini berlangsung dengah penuh gah dan meriah. Diharapkan majlis sebegini dapat diteruskan lagi pada tahun depan dan mana tahu menjadi agenda tahunan. 🙂

Jom layan gambar-gambar pula..

sepetang-bersama-blogger-2014-yeos-vitamin4kesihatan 1Dengan Khir Khalid, Acik (Aku Penghibur) dan lagi 3 orang yang baru kenal hari tu.

sepetang-bersama-blogger-2014-yeos-vitamin4kesihatan 2Meja no 19 yang paling havoc rasanya.. Tak sangka dapat satu meja dengan semua otai blogger. Hehe..

sepetang-bersama-blogger-2014-yeos-vitamin4kesihatan 3Percubaan untuk mendapatkan jersi original Liverpool. Tapi tidak berjaya.. Ekekeke…

sepetang-bersama-blogger-2014-yeos-vitamin4kesihatan 4Cer tengok… Meriah kan? 😀

sepetang-bersama-blogger-2014-yeos-vitamin4kesihatan 5Perkongsian ilmu dari blogger Ben Ashaari

sepetang-bersama-blogger-2014-yeos-vitamin4kesihatan 6Ratu Yeos kita jatuh pada Ayue Jean.. Banyak gila bag Yeos dia bawa balik. Hehe..

sepetang-bersama-blogger-2014-yeos-vitamin4kesihatan 7Duta produk kecantikan Ephyra Norma Hakim dan Memey Suhaiza.. Oh rasa ‘tinggi’ sangat berdiri sebelah mereka. Huhu..

sepetang-bersama-blogger-2014-yeos-vitamin4kesihatan 8Siapa lagi kalau bukan abang Zarul (Umbrella)..

sepetang-bersama-blogger-2014-yeos-vitamin4kesihatan 9Hot mama sis Hanny.. 😀

sepetang-bersama-blogger-2014-yeos-vitamin4kesihatan 10Tu dia Bella dapat lucky draw.

sepetang-bersama-blogger-2014-yeos-vitamin4kesihatan 11AJ, Farah, Suria Amanda dan Mia Liana.. Korang memang sporting dan happening…! 😀

sepetang-bersama-blogger-2014-yeos-vitamin4kesihatan 12Panel forum Tuan Haji, Hazman Fadzil, Red Mummy dan Zarul (Umbrella)

sepetang-bersama-blogger-2014-yeos-vitamin4kesihatan 13Suami dan blogger Khir Khalid.. Asyik berbalas komen dalam blog akhirnyajumpa juga.. 🙂

sepetang-bersama-blogger-2014-yeos-vitamin4kesihatan 14Nie bakal blogger paling popular tahun nie. Hahaha… Perasan jer.. :p

sepetang-bersama-blogger-2014-yeos-vitamin4kesihatan 15Wall of fame di Saloma Bistro

sepetang bersama blogger akma omarDengan ratu contest blogger iaitu Akma Omar, Syuhada dan Tuan Haji. *Gambar ambil dari blog AkmarOmar.com*

Kalau ada rezeki dan jodoh jumpa lagi tahun hadapan. 🙂

Follow Cheq Eem on Google+!

Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

Call/SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

26 comments to Meriahnya Sepetang Bersama Blogger 2014

  • bella luna  says:

    EHH .. pic bella tu =) tq dear

    • Cheq Eem  says:

      ehh.. dengan hadiah lucky draw lagi kan… hehe… sama-sama bella.. seronok dapat jumpa aritu.. 🙂

  • PakcikLie PCL  says:

    chq Eem ; gambar atas sekali tu semua kenal (kenal muka) dan dua jejaka tepi tu tak perasan lah..sebelah kanan Hazwan tu..dan meja no 19 tu kebanyakknnya sy kenal mereka cuma..tak berkesempatan nak bersama di SBB2014.

    • Cheq Eem  says:

      haah.. sorang tu hazwan, sorang lagi kamil salleh kalau tak silap, dan sorang lagi tak ingat dah.. hehe.. ish, meja 19 tu memang ramai yg femes dan glemer dan konfem ramai orang yang kenal.. takpe PCL, insya-allah next time boleh join… 🙂

  • Sheila Salim  says:

    Assalamualaikum awak. bestnya… seronok tengok gambar2 korang ni. hehee

    • Cheq Eem  says:

      waalaikumsalam sheila.. jgn jeles tau.. ekekeke…. takpe, awak kene banyak rehat sekarang nie.. nx time kalau ada event blogger kita jumpa k.. 🙂

  • Strider  says:

    wahh…bestnya petang tu, rasa jeles sangart sebab tak dapat nak hadiri SBB2014 arituh.. 🙁

    Regards,
    -Strider-

    • Cheq Eem  says:

      hehe… best sgt… kalau tahun depan pihak penganjur buat lagi boleh daftar cepat2 dan join.. 🙂

  • Raudzah  says:

    Meriah tu Cheq Eem..Tinggi betul Mimie ngan Norman…he..he

    • Cheq Eem  says:

      memang meriah raudzah… semua blogger sporting… tu lah.. tinggi betul memey.. kurus dan cantik.. ramai blogger tak senang makan dan sibuk bergambar dengan mereka… ekekeke…

  • Khir Khalid  says:

    Wahh best.. seronok.. kenangan ‘sepetang’ yg sgt manis.. mmg tak sangka dpt berjumpa di alam nyata mcm ni kan… alhamdulillah..
    Klu diikutkan… klu belah petang tu ada meja & masih ada hidangan paling tak pun kopi atau teh, maunya smpai ke maghrib layan berborak dgn abg Sham tu… silap2 lepas abis isyak pun tak selesai lagi berborak hahaa.. 😀 😀
    Semoga kita semua berpeluang utk berkumpul & berjumpa lagi… 🙂 🙂

    • Cheq Eem  says:

      itu lah.. tak sangka juga sampai sana je terus dpt jumpa dengan khir.. seronok dapat jumpa dan borak2… heheh….
      sham tu memang kaki borak sebenarnya.. kalau lepas tu kita lepak kat mamak pekena teh tarik memang mau sampai malam… hahaha…. macam2 isu semasa boleh dibincangkan….. insya-allah, kalau ada event macam nie lagi boleh jumpa dan sembang2… 😀

  • hafizmd  says:

    Memang meriah, tapi tak sempat pulak jenguk meja2 lain dan berkenalan dgn cheq eem =)

    • Cheq Eem  says:

      first saya join event macam nie.. seronok rupanya.. hehe.. saya perasan jer hafiz hari tu, tapi tak tegur pulak.. heheh….

  • Aku Penghibur  says:

    yeahhh dapat jumpa dengan cheq emm… comel orangnya hahahaha

    • Cheq Eem  says:

      ai memang comel uolss… hahaha…. macam x puas jer borak aritu kan acik.. ada bnyk nak korek tips blogging dr acik sebenarnya.. nx time lah eh… 😀

  • Fiza Rahman  says:

    Tak berkesempatan kita nak jumpa kan.

    • Cheq Eem  says:

      itu lah… tak cam sangat muka fiza.. kalau saya perasan sy tegur dah.. hehe.. takpe, nx time insya-allah… 🙂

  • hazmanfadzil.com  says:

    semoga tahun depan ada banyak lagi penaja yang nak sponsor majlis nie hendaknya…. tima kasih sebab letak gambar saya ….hehehehehe

    • Cheq Eem  says:

      insya-allah.. kalau hubungan sesama blogger kuat mesti akan buka lebih ramai orang luar untuk sponsor.. gambar mahal tuu, sbb ada t-shirt kulcats.. hehehe…

  • Prof Hariz  says:

    Hai salam kenal dari saya juga 🙂

    Ikhlas,
    profhariz.com

    • Cheq Eem  says:

      hi hariz.. salam kenal juga dari saya… 🙂

  • AyueJean AJ  says:

    Hehehehhehe……
    Kite tak otai pun….
    Suam2 kuku je…. =P
    Pasni kalau jumpe tengah jual air kotak dengan maggi cintan, tegurlah ye…..
    Heheheheh…

    • Cheq Eem  says:

      ye ker tak otai..? tapi reputasi dah fofular gitew dikalangan blogger…. hahaha….. ada lagi ke stok megi ngan air kotak tu? ntah2 dah habis AJ makan tiap2 malam…. hehehe….

  • Alin Marlini  says:

    Salam perkenalan…hehehhehe

    • Cheq Eem  says:

      salam perkenalan alin…. 🙂

Isikan Komen Anda Disini