Mudahnya Order Produk Shaklee Secara Online Di Blog Kami

Salam kepada pembaca, pelanggan & bakal pelanggan,

Kami sentiasa memastikan supaya anda semua  senang & selesa untuk membeli produk Shaklee secara online melalui blog www.vitamin4kesihatan.com. Cara pembayaran pun telah ditambah untuk kesenangan anda selain drpd pembayaran Bank Transfer ataupun masukkan duit ke CDM (Cash Deposit Machine).

logo-bank-vitamin4kesihatan-cara-pembayaran

Bagi mereka yang berada di luar negara boleh membuat pembayaran menggunakan kad kredit melalui perkhidmatan Paypal. Cukup senang dan mudah!…

Anda juga boleh membuat pembayaran menggunakan kad kredit melalui Paypal dan yg paling terbaru kami telah menyediakan kemudahan Maybank2u Pay bagi anda yang mempunyai akaun Maybank2u. Apabila anda yang menggunakan kaedah Paypal dan Maybank2u Pay, anda tidak perlu bersusah payah untuk scan dan email bukti pembayaran kepada kami kerana pihak Paypal dan Maybank akan memaklumkan kami mengenai pembayaran anda melalui email.

Senang dan mudah bukan???……

 

Yakin untuk membeli secara online di www.vitamin4kesihatan.com

Kami rasa masih ramai lagi di luar sana yang kurang yakin untuk membeli barang ataupun apa-apa produk secara online. Mungkin disebabkan perasaan takut ditipu, duit sudah dibayar tapi barang tak sampai-sampai tapi malangnya perkara seperti ini masih lagi berlaku dikalangan bisnes online sekarang.

Disini kami yakinkan anda bahawa anda tidak perlu risau dan was-was untuk membeli produk Shaklee daripada kami, anda boleh menghubungi kami untuk kepastian atau untuk menyakinkan anda. Salah satu tips untuk membeli secara online adalah anda perlu tahu maklumat penjual sebanyak mana yang mungkin kerana ini akan meningkatkan lagi keyakinan anda untuk membeli dari penjual tersebut. Kami sedia untuk menjawab apa-apa pertanyaan daripada anda.

Bagaimana untuk membeli secara online di www.vitamin4kesihatan.com?

Kami sentiasa memastikan pelanggan dapat membeli dengan senang dan mudah dan disebabkan itu proses pembelian serta kemudahan pembayaran sentiasa menjadi perkara utama kepada blog kami. Jom kami terangkan bagaimana untuk membeli secara online di blog www.vitamin4kesihatan.com.

Langkah 1: Semak harga produk Shaklee yang anda inginkan

Anda perlu menyemak senarai harga produk Shaklee terlebih dahulu di sini untuk menyenangkan anda bagi proses pembayaran nanti.

Langkah 2: Isi borang pesanan dan membuat pembayaran (bergantung kepada pilihan pembayaran anda)

Anda bolehlah membuat pesanan di  Order Form kami dengan mengisi maklumat-maklumat yang diperlukan di borang pesanan tersebut dan membuat pembayaran. Berikut adalah 3  cara pembayaran apabila anda membuat pesanan melalui blog kami.

1. Pembayaran melalui Bank Transfer atau Bank-in
Anda perlu membuat pembayaran terlebih dahulu sebelum mengisi borang pesanan kerana anda perlu masukkan bukti pembayaran seperti rekod transaksi bagi online transfer atau pun  resit bank-in yang telah di scan untuk dimasukkan di dalam Order Form nanti. Maklumat akaun bank ada disenarai di page Order Form kami.

2. Pembayaran melalui perkhidmatan Maybank2u Pay
Anda perlu mengisi borang pesanan dan hantar kepada kami terlebih dahulu. Selepas itu, anda perlu klik pada logo Maybank2u Pay yang berada di sidebar kanan blog kami untuk proses pembayaran. Pembayaran ini adalah sesuai untuk pelanggan yang mempunyai akaun Maybank2u.

3. Pembayaran Credit Card via Paypal
Anda boleh terus mengisi borang pesanan dan hantar kepada kami tanpa membuat pembayaran terlebih dahulu. Kami akan menghantar invoice pembayaran ke e-mail anda untuk anda membuat pembayaran menggunakan Credit Card melalui Paypal. Fees akan dikenakan untuk pembayaran melalui PayPal iaitu sebanyak 3.9% + RM2 akan di masukkan ke dalam jumlah keseluruhan pembayaran.

Jika anda ingin mengetahui bagaimana cara untuk membuat pembayaran melalui Maybank2u Pay atau Credit Card (Paypal) . Sila klik link dibawah:

Panduan Pembayaran Credit Card via Paypal
Panduan Pembayaran Maybank2u Pay

Selepas kami mendapat pesanan dan pengesahan pembayaran anda, pesanan anda akan diproses secepat mungkin dan kami akan menghantar e-mail kepada anda untuk memaklumkan bahawa pesanan dan pembayaran anda telah diterima dan sedang diproses.

Langkah 3 : Tunggu pesanan anda sampai ke anda

Anda hanya perlu tunggu pesanan anda tiba ke rumah anda selepas proses pembayaran selesai.

Kami akan sedaya-upaya untuk membuat anda berasa mudah dan seronok membeli secara online daripada kami. Kami sentiasa menghargai pelanggan kami. Setiap pesanan secara online, anda layak menerima diskaun istimewa daripada kami bagi setiap transaksi pembelian. Ini adalah untuk menggalakkan dan untuk membuat anda yakin dengan pembelian secara online melalui blog kami.

Admin www.vitamin4kesihatan.com

Find eshamz halim on Google+!

Cheq eem & Norhisham
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

One comment to Mudahnya Order Produk Shaklee Secara Online Di Blog Kami

  • veronica  says:

    Salam.saya nak tanya, kenapa setiap kali saya nak beli produk shaklee guna kad krdit tak dapat,masa nak bagi masuk no kad krdit tu no dia langsung tak keluar.dh cuba bnyk kali tapi benda yanh sama jadi.knpa ye?

Isikan Komen Anda Disini

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.