Omega 3 Dapat Memanjangkan Jangka Hayat Manusia (Betul ker Bohong?)

Secara umumnya kita mengetahui Omega 3 dapat memberikan banyak manfaat serta khasiat kepada manusia. Sumber utama untuk mendapatkan khasiat Omega 3 pula adalah daripada ikan terutamanya ikan dari air laut dalam seperti tuna, salmon, tenggiri atau ikan kod. Sama ada kita suka atau pun tidak makan ikan, kita terpaksa makan juga kerana ianya sangat bagus untuk rangsangan otak dan yang paling penting Omega 3 juga dapat mengurangkan kadar risiko diserang penyakit jantung yang semakin tinggi di negara kita.

Hari ini, saya terbaca 1 artikel yang menarik dalam surat khabar Utusan Malaysia berkaitan dengan kajian Omega 3 yang ada di dalam ikan dengan statistik jangka hayat manusia. Saya rasa artikel ni amat menarik untuk dikongsikan bersama pembaca blog ini. Jom baca artikel di bawah:

Hidup Lebih Lama Jika Makan Ikan

Saya ada berita baik bagi mereka yang tidak suka makan ikan tetapi ingin mendapatkan khasiat Omega 3.

Saya sarankan supaya anda mengambil OmegaGuard Shaklee yang sudah berada di pasaran dan terbukti berkesan sejak lebih 50 tahun lalu. OmegaGuard Shaklee adalah ultrapure , dibuat dengan begitu sempurna, penyulingan 3 peringkat secara semula jadi memberi manfaat asid lemak pada masa yang sama mengeluarkan sebatian berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat dalam ikan. OmegaGuard Shaklee dibuat dari ikan, bukan hati ikan yang boleh memberi kesan toksik.

OmegaGuard™

OmegaGuard™

Antara faedah-faedah & kepentingan Omega-3:

  • – Mengurangkan risiko serangan sakit jantung
  • – Mengurangkan risiko ritma jantung tidak normal yang berbahaya
  • – Mengurangkan risiko strok
  • – Merendahkan tekanan darah
  • – Mengurangkan kekakuan dan kelembutan sendi
  • – Mengurangkan risiko penyakit jantung koronari.

Penyelidikan juga menunjukkan bahawa Omega 3 menggalakkan kesihatan kardiovaskular dan membantu mengekalkan tekanan darah yang normal. Omega 3 juga menyokong otak, visi, dan fungsi sendi yang sihat

Tunggu apa lagi?… Hubungi saya sekiranya anda berminat untuk dapatkan OmegaGuard Shaklee.Sebarang pertanyaan anda akan dilayan secepat mungkin termasuk mendapatkan HARGA EKSKLUSIF. Ramai sudah pengguna yang berpuas hati dengan keberkesanan produk ini termasuk saya. Jika saya sudah, anda bila lagi?

Disclaimer:
* Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah. Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

Call/SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk
Find eshamz halim on Google+!