Cara Dapatkan Omega Guard Shaklee Dengan Harga Murah

Salam pembaca,

Bulan ni adalah bulan terbaik untuk dapatkan minyak ikan yang paling tulen, paling asli, mempunyai gred farmaseutikal dan tinggi kandungan DHA dan EPA. Omega Guard Shaklee memang pilihan terbaik berbanding dengan minyak ikan yang ada dipasaran. Masih belum terlambat kalau nak mencuba. Dengan promosi hebat bulan ni anda boleh dapat penjimatan yang banyak!

Sepatutnya promosi ni Shaklee lancarkan masa bulan September hari tu. Baru lah bersesuaian dengan sambutan Hari Jantung Sedunia pada bulan tersebut. Sebabnya kebaikan minyak ikan ni sangat sinonim dengan kesihatan jantung,  menurunkan paras kolestrol disamping merendahkan risiko serangan stroke yang menjadi punca utama rakyat Malaysia meninggal dunia.

Tapi takpa lah. Kempen menjaga kesihatan jantung bukan untuk bulan September sahaja. Ianya patut diteruskan sepanjang masa. Kalau paras kolestrol tinggi dan susah nak turunkan elok sangat borong Omega Guard bulan ni. Hehehe…

omega guard shaklee minyak ikan terbaik di dunia

Beli 6 Percuma 1, Beli 2 Diskaun 5%

Jadi macam ...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Tips 5M Badan Cepat Sihat Dan Cergas Selepas Bersalin

Salam pembaca,

set bersalin terbaik

Seronok saya baca pengalaman ibu-ibu yang berpantang dengan produk Shaklee. Ada yang saya baca dalam FB group ahli Shaklee, ada yang saya baca dari FB group pelanggan Shaklee dan ada juga yang saya baca dari blog semasa blogwalking. Boleh dikatakan hampir semua ibu-ibu ni bagi tahu Set Berpantang Shaklee memang terbaik, sangat jimat dan tahan lama. Saya pula nak kongsi pengalaman masih belum ada lagi. Hehehe..

Masa dalam pantang apa yang ibu-ibu ni risaukan ialah badan lemah, tidur tak cukup, luka bersalin lambat sembuh, susu badan sikit dan macam-macam lagi. Jadi tak hairan lah bila bab nak memilih set bersalin yang sesuai berbulan-bulan buat survey. Baca blog lah, tanya kawan-kawan atau pun adik-beradik. Lepas tu buat perbandingan yang mana satu lagi bagus. Lebih-lebih lagi yang nak lahirkan anak sulung. Betul tak? Hahaha.. Biasalah tu.. Perkara normal orang perempuan korek info sana sini. Yang lelaki kena korek tabung untuk tolong bayarkan. Hehe..

Tips 5M Badan Cepat...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Step Test: Uji Tahap Kecergasan

Salam pembaca,

how-to-do-step-excercise

Pernah dengar pasal ‘Step Test‘ tak? Saya memang tak tahu langsung pasal ‘Step Test’. Semasa pergi ke Pameran Kesihatan Jantung pada bulan lepas baru saya tahu tentang ‘Step Test’. Rupa-rupanya ‘Step Test’ ialah satu cara untuk kita uji tahap kecergasan kardiovaskular.

Apa yang perlu saya lakukan ialah cuma pijak atas platform yang disediakan dan turun daripada kotak tersebut. Cuba lakukan berulang kali secara konsisten dalam kiraan 4 (UP UP DOWN DOWN) selama 3 minit. Macam susah nak paham apa yang saya tuliskan? Hehehe.. Sebenarnya lebih kurang macam gambar di bawah ni. Setiap kali petugas tu cakap UP UP, posisi saya adalah di atas platform, bila dia cakap DOWN DOWN saya kena turun ke bawah.

contoh ujian step test

Selepas tamat 3 minit saya teruskan berdiri. Petugas tak bagi saya duduk. Tapi memang saya tak kan duduk pun. Hehehe.. Kemudian dia periksa denyutan nadi dalam masa satu minit. Dan keputusannya ialah…… Denyutan nadi saya lebih kurang 144/minit...

Jom Baca Lebih Lanjut.......

Panduan Beli Barang Shaklee Secara Online Dengan E-Sell

Salam pembaca,

Alhamdulillah. Dengan adanya sistem pembelian secara online dari Shaklee iaitu E-Sell lebih memudahkan pengguna. Kalau sebelum ni bila ada pelanggan yang ingin membayar menggunakan kad kredit, saya ada menyediakan kemudahan Paypal. Tetapi sekarang tak perlu lagi gunakan perkhidmatan Paypal. Hanya gunakan sistem E-Sell pelanggan boleh buat pembayaran menggunakan kad debit atau kad debit. Jimat! Tak perlu bayar servis charge Paypal. 😀

Tapi saya tahu ada yang masih lagi ragu-ragu atau pun tidak tahu bagaimana untuk menggunakan sistem E-Sell. Jangan risau, saya kongsikan di sini panduan untuk beli barang Shaklee secara online.

Apa yang anda perlukan ialah:-

1. Komputer / Laptop
2.Talian internet yang stabil dan laju
3. Kad debit / kad kredit.
* Untuk kad debit pastikan kad tersebut telah diaktifkan terlebih dahulu dengan pihak bank untuk pembelian barang secara online dan perlu tahu jumlah limit untuk setiap transaksi.

3 perkara di atas adalah WAJIB ada...

Jom Baca Lebih Lanjut.......