Slide # 1
 

Pemenang Contest Bikin Dialog Lawak Mega V4K

Salam pembaca,

Berakhir sudah Contest Bikin Dialog Lawak Mega sempena entri yang ke-100 blog Vitamin4Kesihatan. Walaupun tak ramai blogger yang masuk, tapi bersyukur ada juga sambutan di kalangan blogger. Mungkin masih malu-malu kot nak join. Tapi senang lah sikit kerja admin nak pilih pemenang sebab tak ramai peserta. Kalau ramai mau pening gak nak tentukan dialog yang paling kelakar. Hehe..

Sepanjang 2 minggu contest dijalankan, ada 6 blogger yang menyertai. Daripada 6 blogger yang kreatif hanya 3 blogger  bertuah yang berjaya  memenangi hadiah produk Shaklee berdasarkan dialog yang mantop. Pemenangnya ialah :-

Tempat Pertama 

ostematrix-shaklee-vitamin4kesihatan

gacontestsunsweetz.blogspot.com –> URL Entri

==========================================

Tempat ke – 2

B-complex-shaklee-vitamin4kesihatan

mamadarwiish.blogspot.com –> URL Entri

==========================================

Tempat ke – 3

vitamin c shaklee

nazlee.com –> URL Entri

==========================================

Kepada semua pemenang….

pemenang contest vitamin 4 kesihatan

 

Kepada blogger yang berjaya, sila email NAMA, ALAMAT dan NO TELEFON kepada admin [email protected] . Hadiah akan dihantar selepas admin menerima maklumat lengkap pemenang.

Kepada yang tidak berjaya ribuan terima kasih kami ucapkan kerana sudi menyertai contest ini. Insya-allah pada masa akan datang kami akan anjurkan lagi contest untuk pengunjung blog Vitamin4Kesihatan.

TERIMA KASIH…!!

Cheq Eem dan Eshamz Halim

 

Follow Cheq Eem on Google+!

19 comments to Pemenang Contest Bikin Dialog Lawak Mega V4K

  • Strider  says:

    Congratulation kepada pemang…semoga mereka akan kekal sihat bersama hadiah yang mereka terima.. 🙂

    Regards,
    -Strider-

    • Cheq Eem  says:

      t.kasih support V4K striders…. smoga kita semua pun bertambah sihat di samping amalkan gaya hidup yang sihat… 🙂

  • ms sunsweetz  says:

    alhamdullillah.. terima kasih owner Contest ^^ tuan blog.. baru lepas email maklumat.. check email anda =) tqvm

    • Cheq Eem  says:

      sama2 dear…. saya mcm tak jumpe email.. boleh tak forwardkan email tu sekali lagi…? dan t.kasih sudi join contest nie… 🙂

  • PakcikLie PCL  says:

    alhamdulillah.. gembira sangat dgn good news ni.. t.kasih Cheq Eem dan Eshamz Halim.

    • Cheq Eem  says:

      tahniah PCL…! maklumat pun dah terima.. insya-allah dalam minggu nie sy akan post kan hadiah.. dana t.kasih sudi join contest nie… 🙂

  • Fiza Rahman  says:

    Tahniah buat pemenang.

    • Cheq Eem  says:

      yup.. tahniah untuk semua… 🙂

  • TENGKUBUTANG  says:

    eh.. awat x tag teman? kalau tak teman join tau.. teman x tahu.. alahaii..

  • TENGKUBUTANG  says:

    hu2.. apa2 pun tahniah buat yang menang.. sorry yea cheq eem, teman betul2 xtahu.. kalau tak teman pun gerenti join support GA/segmen Cheq eem

    • Cheq Eem  says:

      laaa.. selalu post dlm G+ … ekekeek… takpe lah.. lain kali klu ada buat contest / GA teman join eh… 🙂

  • mama darwiish  says:

    Alhamdulillah tempat k2….time kasih…dah ema7l details…xcited gitu hehe

    • Cheq Eem  says:

      tahniah..! insya-allah dalam minggu nie saya akan pos hadiah.. dan teruskan menyokong blog V4K.. 🙂

  • Khir Khalid  says:

    Tahniah kpd pemenang & syabas kpd Cheq Eem diatas penganjuran.. semoga terus sukses.. 🙂

    • Cheq Eem  says:

      tq khir… penganjuran pertama sukses lah juga… hehe…

  • Mizz Aiza  says:

    tahniah kepada semua pemenang.. tidak berkesempatan untuk menyertai..

    • Cheq Eem  says:

      insya-allah… next time klu ada contest dari V4K boleh join… 🙂

  • ms sunsweetz  says:

    hadiah dah sampai !

    • Cheq Eem  says:

      yeahhh….!! dah terjah dan komen entri… hehe….

Isikan Komen Anda Disini