Performance Drink Kembalikan Tenaga

Salam pembaca,

Anda mesti pernah rasa macam nie kan?

‘Nak aktif, tapi tak nak makan supplement.”‘

********************************************************

‘Kenapa badan cepat penat dan letih?’

********************************************************

‘Keletihan selepas bersukan’

************************************************************

Satu jer jawapan saya. Anda perlukan makanan tambahan atau pon supplement. Tapi ramai jugak yang mengeluh apabila saya mencadangkan set vitamin untuk kekal aktif, cergas dan bertenaga. Antara dialog yang femes daripada mereka:-

‘Alamak.. banyak nya nak kena makan’

********************************************************

‘Asik lupa lah nak ambil sebab sibuk’

********************************************************

‘Takda masa lah nak ikut turutan makan vitamin’

************************************************************

Sebenar nya saya pun menyumbang jugak kepada alasan seperti di atas.. Hehehe… Sekarang ni banyak sangat kerja-kerja di ofis yang perlu dilakukan. Sampai terlupa  nak makan vitamin setiap pagi. Vitamin dalam pil box duduk diam-diam jer dalam beg. Bila dah sampai rumah nak uruskan kerja dirumah pula. Tapi saya memang perlukan tenaga untuk kekal aktif. Apa yang saya boleh ambil untuk menghilangkan penat dan mengekal kan kecergasan dengan cara yang mudah?

 

Performance Drink Shaklee

PERFORMANCE DRINK

Performance Drink pilihan saya. Kenapa? Ianya dalam bentuk serbuk berperisa oren. Saya cuma guna 2 sudu besar dan campurkan dengan air sejuk atau pun air biasa. Lebih sedap jika dibancuh dengan air sejuk. Lepas minum terasa kesegaran nya. Rasa nya pula seperti air 100% plus berperisa oren, tapi yang ini tiada gas. Atau pun seperti air Glucose. Boleh di minum bila-bila masa. Senangkan..!

Performance Drink Shaklee

 

Ini sedikit info mengenai Performance Drink untuk makluman anda:-

—-> Kandungan gula di dalam Performance Drink adalah rendah
—-> Performance Drink bersifat isotonik iaitu mempunyai kepekatan karbohidrat yang sama dengan darah kita untuk memudahkan penyerapan gula dalam darah. Kesannya kita akan berasa kurang penat.
—-> Performance Drink juga mengandungi sedikit natrium yang bertindak mempercepatkan penyerapan cecair oleh tubuh.

Golongan mana yang di galakkan mengambil Performance Drink?

1. Mereka yang aktif bersukan.
2. Mereka yang berpuasa (diambil semasa sahur dan berbuka).
3. Mereka yang menghidap gout.
4. Ibu yang menyusukan anak.
5. Mereka yang kurang minum air.
6. Mereka yang kerap sakit kepala.
7. Bila rasa nak demam, atau sedang demam.
8. Kanak-kanak yang demam.
9. Menggantikan minuman ringan terutama yang berkarbonat.

Credit to : Vitamin Semulajadi

Jadi jika anda nak cara yang mudah untuk kembalikan tenaga boleh lah mencuba Performance Drink. Harga cuma RM82 sahaja. Boleh tahan 2-3 bulan (Bergantung pada cara pengambilan). Boleh hubungi saya untuk dapatkan maklumat lanjut dan harga istimewa.

 

Disclaimer:
* Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah. Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

Call/SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

One comment to Performance Drink Kembalikan Tenaga

Isikan Komen Anda Disini