Phytocol ST: Produk Baru Shaklee Di Pasaran Malaysia

Salam pembaca,

Shaklee Malaysia bakal memperkenalkan satu lagi produk terbaru yang akan diperkenalkan di Malaysia tidak lama lagi. Insya-allah produk tersebut akan dilancarkan pada majlis National Conference 2013/2014 pada bulan June 2014. Jika tahun lepas Coq Health Plus di pasarkan di Malaysia. Manakala pada tahun ini pula ialah Phytocol – ST, supplemen yang boleh menurunkan paras kolestrol secara semulajadi.

Phytocol-ST Turunkan Kolestrol Semulajadi

 phytocol-shaklee-untuk-kesihatan-jantung-2

Manfaat utama Phytocol-ST ialah membantu untuk menghalang penyerapan kolesterol dan merendahkan paras kolesterol LDL (Kolestrol Jahat).

shakleeDibuat dengan campuran phytosterols, yang didapati secara semulajadi dalam tumbuh-tumbuhan, buah-buahan, sayur-sayuran dan bijirin

shakleeMenyediakan 2,000mg phytosterols tumbuhan yang diperlukan setiap hari

shakleePhytosterols tumbuhan telah terbukti secara klinikal lebih daripada 80 kajian untuk menurunkan kolesterol LDL

shakleeMenyediakan 100% keperluan harian phytosterols dicadangkan oleh Institut Kesihatan Kebangsaan (NIH)

no-rujukan-kkm-produk-shaklee-phytocol-stNo.Rujukan KKM bagi produk Phytocol-ST

Produk ini besar kemungkinan akan menjadi pilihan bagi mereka yang menghidap paras kolestrol yang tinggi dan susah untuk diturunkan. Ini lah peluang terbaik untuk menjaga kesihatan. Awas, paras kolestrol yang tinggi boleh membahayakan kesihatan!

Mencegah lebih baik daripada merawat. 🙂

* Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah. Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Follow Cheq Eem on Google+!

iR Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

Call/SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

Tags:  

9 comments to Phytocol ST: Produk Baru Shaklee Di Pasaran Malaysia

  • Raudzah  says:

    Dah lama tak check kolestrol..harap-harap ok..he..he..

    • Cheq Eem  says:

      kalau ada masa pergi lah buat medial check up.. dapat juga ukur tahap kesihatan.. hehe…

  • Aku Penghibur  says:

    produk baru .. shaklee the best

    • Cheq Eem  says:

      produk baru ni akan muncul tak lama lagi… memang best..! 😀

  • D_08  says:

    errr… awok pun udah lama tak check kolesterol…… dah tahap2 tengah 2 series ni….kurang exercise!!… errrr… ini blog puan nye cik esham ek??

    • Cheq Eem  says:

      pasai ape tak gi check kolestrol nya…. elok awok pergi check kalo ada masa… boleh gak tau tinggi ker, rendah ker… hehe… haah, sy pn eshamz halim… hehehe…..

    • eshamz halim  says:

      Haip!!!…. awok bukan Cik laaa.. Encik ok…ekekekekekeke… 😀

    • Cheq Eem  says:

      betul tu… kena buat medical check up.. kadang2 org yang kurus dan nampak sihat pun berpotensi tinggi kandungan kolestrol..

Isikan Komen Anda Disini