Positive Wordless Wednesday #17

Salam pembaca,

Self reminder untuk diri sendiri .. Perlu berani untuk keluar dari ‘ZON SELESA‘ untuk menikmati lebih banyak keselesaan.. 🙂

love quotes

Follow Cheq Eem on Google+!

Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

Call/SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

14 comments to Positive Wordless Wednesday #17

  • Raudzah  says:

    So true..you are not going anywhere unless you make a move..that’s the end of your comfort zone!!!

  • Khir Khalid  says:

    Betul tu.. setuju.. salam Rabu Cheq Eem.. 🙂

  • Mizz Aiza  says:

    nice quote.. betul tu..

    • Cheq Eem  says:

      best kan quote nie… 🙂

  • Strider  says:

    betul tu..sebenarnya comfort zone itu merupakan satu zone yang sangat bahaya kerana selalunya kita akan leka bila berada disitu…

    Regards,
    -Strider-

    • Cheq Eem  says:

      bila kita leka sampai bila-bila pun kita tak kemana.. dengan erti kata yang lain kita tak kan maju…

  • Aku Penghibur  says:

    sangat betul.. nice quote

    • Cheq Eem  says:

      sebab tu lah saya share quote nie… hehe…

  • sobri  says:

    betul tu sis..
    kna berani cabar diri..
    barulah hdup bermakna 🙂

    • Cheq Eem  says:

      ya betul.. kalau tak cabar macam mana nak tau kemampuan diri kita kan.. 😀

  • Pha Is  says:

    nice quote.. hidup kna ada cabaran, baru betol kita hidup..

    • Cheq Eem  says:

      tq pha is… takda cabaran tak colorful lah journey of life… hehe…

  • sobri  says:

    it true sis! be positif..
    lawa header baru 😛

    • Cheq Eem  says:

      positif sentiasa… eh, mana ada tukar header.. yang lama punya nie… :p

Isikan Komen Anda Disini