Produk Shaklee Turun Harga?

Salam pembaca,

Percaya tak harga produk Shaklee turun? Macam tak percaya jer kan.. Tapi sila lah percaya wahai pembaca sekalian.. Ini betul-betul tau, bukan cubaan dari pihak Shaklee Malaysia.. Hehe.. Bermula 1 Februari 2014, pihak Shaklee Malaysia telah mengumumkan bahawa harga retail produk Shaklee bagi kawasan Sabah dan Sarawak diturunkan.. Turun macam mana tu? Maksudnya harga produk Shaklee di kawasan Sabah dan Sarawak akan sama seperti di Semenanjung Malaysia.. Yeahh…!! Alhamdulillah… 🙂

harga produk shaklee murah

Jadi bagi semua pengedar Shaklee yang berada di Sabah dan Sarawak, sekarang dah boleh menikmati harga produk Shaklee seperti  harga Semenanjung Malaysia.. Boleh berjimat bah… Hehe…

Dikala rakyat Malaysia mengeluh kenaikan harga barang sana sini, tak sangka ada juga penurunan harga barang.. Nak pulak produk kesihatan.. Prihatin atau tidak pihak Shaklee tentang masalah kesihatan rakyat Malaysia anda tentukan sendiri.. Bagi saya pengumuman ini sangat besar maknanya bagi mereka yang tinggal di Sabah dan Sarawak.. Alhamdulillah..

senarai-harga-produk-shaklee-malaysiaSenarai harga produk Shaklee sebelum nie.. Nampaknya kena lah saya edit semula bagi mengelakkan sebarang kekeliruan.. 🙂

Senarai set produk Shaklee boleh lihat di sini –> Set Produk Shaklee

Untuk maklumat lanjut dan pembelian barangan Shaklee boleh hubungi saya pada bila-bila masa.. First Class consultation khas untuk anda.. 🙂

Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

12 comments to Produk Shaklee Turun Harga?

  • raudzah  says:

    That’s good. So sapa-sapa yang pengmala product ni kena cepat-cepat beli sementara harga masih murah..good luck cheeq eem…

    • Cheq Eem  says:

      betul tu.. sapa2 yang memang makan shaklee pasti senyum.. sapa yg belum pula bole cuba… hehe… tq raudzah..!!

  • Khir Khalid  says:

    Alhamdulillah.. bagus tu. Pasti akan lebih ramai yg akan tertarik dgn berita ni.. all the best Cheq Eem.. 🙂

    • Cheq Eem  says:

      itu lah.. alhamdulilah… penduduk di sabah dan sarawak lah yang paling happy sekali rasanya… dapat harga sama dengan semenanjung.. hehe… tq khir…! 🙂

  • Aku Penghibur  says:

    betul ke nie ??nie rasa nak beli

    • Cheq Eem  says:

      betul untuk kawasan sabah dan sarawak achik… untuk harga semenanjung malaysia pula masih sama…. cepat2 beli kalau teringin nak cuba.. 🙂

  • sobri  says:

    wow infomasi yg bgus..bdan sihat..produk hebat,,harga berpatutan 🙂

    • Cheq Eem  says:

      hehe…. memang bagus kan… berita baik untuk pengguna shaklee tahun nie.. alhamdulillah… 🙂

  • Strider  says:

    wah…ini berita baik utk pengguna shaklee..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    • Cheq Eem  says:

      sekarang nie dah jadi harga 1Malaysia.. 😀

  • umiadamfaris  says:

    haah…murah kan..sama macam harga Malaysia..hihi

    • Cheq Eem  says:

      hihi.. itu lah… orang sabah kalau beli barang dekat HQ sabah dah dapat harga semenanjung… 🙂

Isikan Komen Anda Disini