Slide # 1
 

Promosi Berganda Shaklee: Meal Shakes dan Collagen Powder

Salam pembaca,

Kalau selalunya promosi Shaklee untuk setiap bulan hanya ada satu produk sahaja. Tapi untuk bulan September tiba-tiba ada promosi untuk dua produk pula. Eh, macam tak percaya pula. Betul ker nie?  Ya, memang betul pun wahai pengguna Shaklee di luar sana. Hehehe.. Sepanjang September 2014 ada dua produk Shaklee yang boleh kita rebut untuk penjimatan yang hebat. Bila promosi berganda, penjimatan pun berganda lah juga! 😀

promosi-shaklee-mealshakes-and-collagen-powder-september-2014

Promosi Meal Shakes Beli 3 Percuma 1

Meal Shakes adalah produk yang sangat sesuai untuk kanak-kanak. Ini kerana Meal Shakes diperkaya dengan 19 jenis vitamin dan mineral penting.  Ianya juga kaya dengan kalsium dan rendah kandungan indeks glisemik. Pengambilan Meal Shakes dapat menyediakan nutrisi asas untuk pertumbuhan dan pembesaran yang sangat diperlukan oleh kanak-kanak. Lebih-lebih lagi kanak-kanak yang kerap sakit, kurang makan sayur, mengalami masalah sembelit dan kurang selera makan.

Bukan kanak-kanak jer tau yang sesuai minum Meal Shakes ni. Untuk orang dewasa pula, Meal Shakes boleh dijadikan sebagai pengambilan sarapan pagi segera yang penuh berkhasiat.

Promosi Collagen Powder Beli 6 Percuma 1

Shaklee Collagen Powder adalah kolagen yang tulen dan berkualiti tinggi. Ianya dihasilkan daripada ekstrak sisik ikan merah (spesis ikan dari laut dalam). Kolagen Shaklee adalah sangat rendah dalam berat molekular, sekitar 1,000 Dalton, dimana mudah untuk diserap oleh tubuh badan dan membantu meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan kulit.

Satu tips nak kongsi dengan semua penggemar kolagen. Kalau boleh sebelum beli kolagen, sila tanya dulu pada penjual berapa kandungan dalton dalam kolagen tersebut. Kalau tinggi kandungan Dalton susah badan kita nak serap khasiat kolagen tersebut. 🙂

Antara kebaikan kolagen ialah anti-penuaan, menegangkan kulit, menghaluskan kulit, mengurangkan masalah sakit sendi, melembabkan kulit serta mencantikkan kulit dari luar dan dalam.

3 Perkara Yang Perlu Anda Tahu Sebelum Beli

1. Harga

Satu tong Meal Shakes berharga RM 113.75 sahaja untuk seluruh Malaysia (termasuk Sabah dan Sarawak).

Satu kotak Collagen Powder berhara RM 298 sahaja untuk selurh Malaysia (termasuk Sabah dan Sarawak).

2. Percuma Keahlian

Dengan pembelian 3 kotak kolagen, layak untuk membeli produk pada harga ahli, dan menjadi ahli Shaklee secara PERCUMA!

3. Pulangan Tunai

Dengan pembelian 6 kotak kolagen pula, anda juga boleh dapat pulangan tunai sebanyak RM110 pada bulan seterusnya. Best kan? 🙂

Nota kaki: Penghantaran adalah seluruh Malaysia dengan kos penghantaran tetap sebanyak RM10. Kos tambahan akan dikenakan bagi penghantara di luar negara Malaysia.

Sekiranya berminat untuk mendapatkan promosi Shaklee untuk bulan September 2014 iaitu Meal Shakes dan Collagen Powder boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut. Boleh kita HOT CHAT tentang dua produk HOT ini.

 

2 comments to Promosi Berganda Shaklee: Meal Shakes dan Collagen Powder

  • raudzah  says:

    Wah bagus ni…macam nak try je collagen tu..

    • Cheq Eem  says:

      apa lagi… try lah kolagen shaklee… hehe….

Isikan Komen Anda Disini