Promosi ESP Shaklee Datang Lagi

Salam pembaca,

Promosi ESP Shaklee muncul buat kali ke dua dalam masa setahun. Hebat tak? Bulan March hari tu dah ada promosi Beli 6 Percuma 1. Kali ni bulan Oktober ada lagi. Tak percaya ker? Saya pun mula-mula tak percaya gak. Tak kan lah dah buat promosi masa bulan Mac lepas tu buat lagi untuk bulan Oktober. Tapi kena percaya juga! Sebab memang betul pun Promosi ESP Beli 6 Percuma 1. Si pengguna tegar ESP terutama golongan ibu menyusu memang konfem borong sakan punya lah. Masa ni lah nak re-stock balik bekalan ESP dekat rumah. 😀

Yang terlepas peluang untuk beli masa awal tahun hari tu jangan risau. Tak perlu fikir panjang, sambar terus 6 tong ESP bulan ni. Dapat percuma satu tong. Dekat situ sahaja dapat jimat RM150. Lepas tu layak pula jadi ahli Shaklee secara percuma. Haa.. Jimat lagi sebanyak RM65. Dah berapa tu penjimatan boleh dapat. Kira lah sendiri RM 150 + RM65. Pssttt…. ada tambahan lagi tau. Bulan seterusnya dapat bonus atau pun cash rebate dalam RM30++. Cer kira betapa banyak pulangan yang korang boleh dapat dengan promosi ESP Beli 6 Percuma 1 sepanjang bulan Oktober.

Kali ni takda nak cerita pasal kebaikan ESP. Sebab dah banyak kali kot saya kongsikan dalam entri sebelum ni. Kalau rajin boleh baca balik entri lama dekat sini. –> Kebaikan ESP Shaklee

promosi-esp-beli-6-percuma-1-bulan-oktober-2014

saya-nak-esp-energy-soy-protein-shaklee-10-Sebab-Paling-Popular-Kenapa-ESP-Menjadi-Rebutan-vitamin4kesihatan-cheq-eem-sid-917511-v4k-shaklee-hebat-cara-order-shaklee

Ok ok.. Saya tahu ramai yang nak beli  ESP bulan ni. Banyak pulak yang angkat tangan nak order. Ekekeke… Boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut. Nanti kita HOTCHAT pasal ESP termasuk cara order, pembayaran ataupun keahlian percuma. Jangan tunggu lama-lama tau. Promosi hanya untuk bulan Oktober 2014 SAHAJA.

Lagi satu nak bagi tau, jangan risau kalau nak minum soya ESP Shaklee setiap hari. Kelebihan soya ESP jika dibandingkan dengan keluaran dari syarikat lain ialah soya yang digunakan oleh Shaklee non-gmo soy. Iaitu soya yang tidak diubah genetiknya. Inilah ciri paling penting sebelum membeli minuman berasaskan soya. 🙂

Isikan Komen Anda Disini