Promosi ESP Shaklee March 2014

Salam pembaca,

Teruja, terkejut, berdebar, gembira dan macam-macam perasaan lagi bila dapat tahu promosi bulanan Shaklee untuk bulan ni ialah Energizing Soy Protein atau lebih senang disebut ESP. Memang dah lama saya nantikan bila agaknya Shaklee nak buat promosi untuk ESP. Bila dapat berita dari whatsapp bisnes group, upline saya bagi tau promo bulan ni ialan ESP rasa macam tak percaya jer. Betul ker nie? Last sekali promosi untuk ESP ialah pada bulan Oktober 2012. Lama betul tak muncul promo Beli 6 percuma 1. Setahun lebih penggemar ESP menunggu. Dan akhirnya, promosi ESP muncul kembali untuk tahun 2014. Yeahhh….

ESP sudah semestinya produk yang paling HOT, FAMOUS, POPULAR dan BEST SELLING di antara berpuluh produk keluaran Shaklee. Kebanyakkan mereka yang dah mencuba ESP mesti akan beli lagi termasuk saya. Walaupun rasanya ada setengah pengguna boleh terima dan ada yang tak berapa nak suka tetapi mereka tetap akan beli. Tentang harga pula mereka tak kisah. Sebabnya mereka dapat rasa dan lihat sendiri perbezaan yang mereka inginkan selepas mengamalkan ESP.

Terus terang saya bagi tau dengan anda semua yang saya memang tak lalu minum ESP yang dibancuh kosong, cuma dengan air putih sahaja. Dah cuba minum, tapi anak tekak nie tak boleh nak terima. Nak juga kena ada perisa lain. Hehe.. Jadi saya akan bancuhkan serbuk ESP dengan minuman lain. Antaranya ialah dengan Performance Drink Shaklee. Ada lah rasa oren sedikit. Sedap juga bila letak dengan 2,3 ketul ais. Saya dah cuba macam-macam resepi minuman ESP. Tapi yang paling saya suka ialah ESP, madu asli dan susu rendah lemak. Bancuh satu sudu setiap pagi sebelum pergi kerja, kenyang nya sampai waktu tengah hari. Gara-gara ESP lah saya dah lama tak sarapan pagi nasi lemak dengan lauk sambal paru atau rendang daging dengan telur goreng. Hahaha…

minuman-esp-shakleeESP kegemaranku.. 🙂

Respon Pengguna Tentang ESP

Masih tak percaya ker dengan kisah ESP yang orang lain dok canang cakap best? Apa kata anda tengok respon pengguna tentang minuman ESP Shaklee. Kebanyakan mereka ni lepas dah rasa manfaat Shaklee terus daftar jadi ahli Shaklee. Hehe..

testimonial esp 1ESP untuk ibu menyusu

testimonial-esp-4ESP untuk diet

testimonial-esp-6ESP untuk alahan semasa awal mengandung

testimonial-esp-8ESP boleh buat masker muka

testimonial-esp-9ESP untuk tenaga, cantik, hilangkan strechmark perut

testimonial-esp-10ESP memekatkan susu badan

testimonial-esp-11ESP untuk tenaga dan kecantikan

Respon yang terakhir adalah paling istimewa bagi saya. Perkongsian ikhlas dari blogger Aiza tentang ahli keluarga dia yang mengamalkan vitamin Shaklee dan juga ESP. Terima kasih Aiza kerana sudi berkongsi pengalaman. Nampaknya lepas nie Aiza kena lah cuba juga. 🙂

Bagi mereka yang belum lagi mencuba ESP, bulan March ni adalah waktu yang terbaik untuk rasakan manfaat ESP. Ada banyak sebab kenapa anda patut cuba ESP. Nanti saya ceritakan dalam entri yang lain. Untuk sekarang ni, saya bagi 3 sebab UTAMA kenapa anda patut beli ESP pada bulan nie:-

1. Beli 6 tong ESP, dapat percuma 1 tong ESP (Jimat RM150)

2. Beli 6 tong ESP, dapat percuma Ahli Shaklee (Jimat RM 65)

3. Beli 6 tong ESP, dapat cash back sebanyak RM 36++

promosi-esp-shaklee-2014

Menarik kan? Tapi tak kan sorang jer nak beli sampai 6 tong ESP. Banyak tu… Ops, jangan risau. Anda boleh berpakat dengan adik beradik, kawan-kawan kolej, kawan-kawan pejabat, sepupu, dua pupu, saudara mara dan sesiapa sahaja termasuk bos anda kalau dia berminat. Bila dah cukup geng untuk beli, boleh hubungi saya untuk beli. Hehe..

Nak saya hantarkan terus ke tangan anda pun boleh, tapi ada setengah kawasan je lah yang saya boleh pergi. Tak dapek lah den nak anta kalau kek nogori semilan.. Hehe..  Kalau yang jauh tu pula jangan risau, saya boleh uruskan proses penghantaran.

Pada sesiapa yang berminat boleh cepat-cepat hubungi saya. Boleh Call/Whastapp di talian 012-3257744 atau pun email ke [email protected] 🙂

Disclaimer:
* Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah. Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Follow Cheq Eem on Google+!

Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

Call/SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

12 comments to Promosi ESP Shaklee March 2014

  • Khir Khalid  says:

    Bagus produk ni.. bnyk maklumbalas yg positif. Thanks sharing Cheq Eem.. 🙂

    • Cheq Eem  says:

      antara best selling item shaklee… hehe… sama2 Khir… 🙂

  • sobri  says:

    ya prmosi yg hbat..
    produk bgus hasil yg memberansangkan 😛

    • Cheq Eem  says:

      nie promosi terbaik dari Shaklee… mesti ramai yang berebut nak ESP.. 😀

  • Raudzah  says:

    Menarik ni Cheq Emm..mana tau terbuka hati nak mencuba nanti..Thankds for sharing ya!!!

    • Cheq Eem  says:

      mmg sangat menarik raudzah…. nanti kalau nak cuba boleh contact kita yea… 😀

  • Sheila Salim  says:

    Assalamualaikum awak. hehe tengah cari orang nak beli 6 botol esp tu. hehehee ~~~

    • Cheq Eem  says:

      waalaikumsalam sheila…. cari cepat2… nanti takut abis stok pula.. hehe….

  • aku penghibur  says:

    assalamualaikum alamak stok dah habis nie ^_^

    • Cheq Eem  says:

      waalaikumsalam… alamakkk kena order cepat2… 😀

  • Time Traveller  says:

    Alhamdulillah .. seronok baca kelebihan shaklee nie 😀

    • Cheq Eem  says:

      alhamdulillah… seronok juga pembaca bagi respons positif… 🙂

Isikan Komen Anda Disini