Promosi Omega Guard Shaklee Disember 2013

Salam pembaca,

Berita baik untuk semua pengguna tegar Shaklee.. Seperti biasa setiap bulan Shaklee akan membuat promosi Buy 6 Free 1.. Jadi untuk bulan Disember 2013  supplemen yang terpilih ialah OMEGA GUARD.. !! Awal tahun hari tu dah ada promosi untuk Omega Guard.. Nampaknya sekali lagi Shaklee buat promosi produk yang sama 2 kali dalam setahun.. Pada sesiapa yang dah rasakan kehebatan Omega Guard, boleh dapatkan sekali lagi bulan ini dengan harga yang super JIMAT.. Nampaknya promosi Shaklee sejak akhir-akhir ni memfokuskan masalah kesihatan rakyat Malaysia.. Omega Guard adalah sangat bagus untuk mengurangkan kolestrol, menjaga kesihatan jantung dan menurunkan berat badan..

Omega Guard Shaklee

 

Omega Guard Shaklee- Minyak Ikan Paling Tulen

omega guard minyak ikan terbaik

“Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan  Asid Eikosapentanoik (EPA) merupakan asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam. DHA dan EPA dipercayai mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu diperolehi melalui pemakanan.

Shaklee OmegaGuardTM merupakan makanan tambahan yang mengandungi minyak ikan.  Satu hidangan OmegaGuardTM menyediakan 1000mg asid lemak omega 3  termasuk DHA dan EPA.”

Omega Guard Shaklee juga adalah Ultratulen dan mempunyai Gred Farmaseutikal. Proses penghasilan minyak ikan adalah melalui penyulingan propritari tiga molekul.. Iaitu:-

– Menyingkirkan bahan kontaminasi seperti arsenik, merkuri, kadmium, dioksin dan PCB
– Menindas pembentukan lemak trans merbahaya dalam menghasilkan minyak ikan yang sihat
– Bau dan rasa ikan yang minima

Kebaikan Minyak Ikan Dalam Diet Seharian

Khasiat minyak ikan dalam aspek penjagaan kesihatan tidak perlu dipertikaikan lagi..  Pelbagai kajian yang telah dijalankan oleh para pakar menunjukkan pengambilan minyak ikan dapat membantu kesihatan yang lebih baik..  Terdapat kajian yang menunjukkan pengambilan minyak ikan boleh memanjangkan hayat usia..  🙂

Antara lain-lain manfaat minyak ikan ialah:-

✔ Menjaga kesihatan jantung

✔ Meningkatkan tahap kolestrol baik dan mengurangkan tahap kolestrol jahat

✔ Merendahkan risiko terkena angin ahmar atau strok

✔ Pengambilan secara berterusan dapat mencegah penyakit sakit buah pinggang

✔ Dapat meningkat kan IQ  (baik untuk kanak-kanak) dan meningkat kan daya ingatan (baik untuk org tua yg mengidap penyakit alzheimer.

✔ Ideal untuk menurunkan berat badan atau untuk KURUS

✔ Membantu dalam meningkatkan kesihatan penglihatan

✔ Meningkatkan tahap imunisasi badan – kurang selsema, demam, sakit kepala dan lain-lain

✔ Ibu mengandung digalakkan mengambil minyak ikan bagi mengurangkan risiko keguguran

✔ Dapat mengurangkan risiko penyakit asthma

✔ Membantu mengawal emosi untuk mengelak kan penyakit kemurungan, kesedihan dan lain-lain

✔ Membantu meningkatkan tahap kesuburan bagi lelaki dengan menguatkan sperma

✔ Membantu memperbaiki masalah kulit yang sensitif seperti ekzema

 

Promosi Omega Guard Beli 6 Percuma 1

Penjimatan yang hebat hanya untuk bulan Disember sahaja.. Harga retail bagi satu botol Omega Guard ialah RM 136.. Jadi jika beli 6 botol dapat percuma 1 botol, kita dapat jimat sebanyak RM 136 dan dapat  PERCUMA keahlian Shaklee.. Jimat lagi RM 65.. Hehe….

Boleh lah pakat dengan rakan-rakan atau ahli keluarga untuk dapatkan promosi fantastik Omega Guard.. Jika berminat boleh order terus secara online dengan mengisi  Borang Pesanan atau Call/WhatsApp/SMS 012-325 7744 atau email [email protected] ..

Follow Cheq Eem on Google+!

Disclaimer:
* Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah. Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

2 comments to Promosi Omega Guard Shaklee Disember 2013

  • Khir Khalid  says:

    wah bagus tu.. semoga sukses.. 🙂

  • fidah shah  says:

    Thanks for the info

Isikan Komen Anda Disini