Promosi Shaklee Julai 2015

Salam pembaca,

Selamat datang bulan Julai 2015. Ada yang menantikan promosi terbaru produk Shaklee? Untuk pengetahuan semua sepanjang bulan ini Shaklee menawarkan pembelian super jimat bagi produk kesihatan B-Complex, Vivix Shaklee dan Vitalea for Children.

promosi-produk-shaklee-bulan-julai-2015-vitamin-4-kesihatan

Ketiga-tiga produk ni antara produk terbaik keluaran Shaklee. Lebih-lebih lagi Vivix Shaklee yang juga dikenali “Tonik Ajaib” yang telah banyak membantu pesakit-pesakit kronik seperti penghidap kanser, kencing manis serta pesakit jantung mengembalikan tahap kesihatan mereka dengan lebih baik. Bagi perokok tegar yang ingin berhenti merokok, Vivix sangat membantu menangai masalah ketagihan merokok dan seterusnya terus berhenti daripada menghisap rokok.

Manakala B-Complex pula menjadi pilihan utama bagi ibu yang sedang hamil. Ini kerana B-Complex Shaklee dilengkapi dengan 8 jenis vitamin B termasuk asid folik yang sangat diperlukan oleh ibu hamil untuk membantu perkembangan bayi yang sihat. Bukan ibu hamil sahaja yang berebut untuk mendapatkan B-Complex, malah bagi mereka yang ingin hamil juga turut sama mengambil B-Complex.

Dan lagi satu produk yang masih lagi berterusan dipromosikan setiap bulan ialah Vitalea for Children. Jika ibu-ibu yang mempunyai anak-anak kerap jatuh sakit, kurang selera makan, cepat ledih, kurang fokus dalam pelajaran dan sebagainya sangat sesuai ambil Vitalea for Children. Mereka juga memerlukan khasiat vitamin dan mineral untuk kesihatan yang lebih baik.

Promosi Vivix Shaklee BUY 6 FREE 1

promosi-vivix-shaklee-buy-6-free-1-julai-2015

PERCUMA 1 dengan setiap pembeli 6 botol
JIMAT RM475
PERCUMA Keahlian Shaklee (Bernilai RM69)
PERCUMA penghantaran seluruh Malaysia (Bernilai RM10.60)
PERCUMA 1 botol Vitalea (Bernilai RM88.75)

Promosi Vivix Shaklee Buy 2 Get 5% off

DISKAUN sebanyak 5%
JIMAT RM47.50
PERCUMA Keahlian Shaklee (Bernilai RM69)
PERCUMA penghataran seluruh Malaysia (Bernilai RM10.60)

Dan anda layak untuk terima BONUS Shaklee pada bulan seterusnya.

Promosi B-Complex Buy 3 FREE 1

promosi-bcomplex-shaklee-buy-3-free-1-julai-2015

JIMAT RM53.75

Promosi Vitalea Children Buy 3 FREE 1

promosi-vitalea-for-children-shaklee-buy-3-free-1-julai-2015

JIMAT RM111

Untuk maklumat lanjut mengenai promosi yang sedang dijalankan boleh hubungi saya. Tawaran ini hanya sah sehingga 31 JULAI 2015.

Isikan Komen Anda Disini

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.