Promosi Vivix Shaklee November 2013

Salam pembaca,

Jika bulan lepas promosi produk Shaklee Malaysia ialah Collagen Powder, jadi untuk bulan November promosi Vivix. Ya, promosi Vivix kali yang ke-2 dalam tempoh setaun. Jika sesiapa yang terlepas untuk mendapatkan Vivix dengan harga promosi pada bulan Mei yang lepas, boleh dapatkan bulan ni. Harga memang jimat, murah, terbaik dan berbaloi sangat..!!

Vivix – Tonik Anti-Penuaan

Vivix pula dikatakan sebagai tonik anti-penuaan yang terhebat hasil kajian Shaklee. Ini kerana kandungan yang terdapat di dalam Vivix adalah campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Apa itu polifenol? Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. Rumusan yang terdapat di dalam minuman Vivix dikatakan berupaya untuk melindungi dan memperbaiki selular DNA, memberi impak positif kepada pengawalan genetik, meningkatkan tenaga sel serta melambatkan pembentukan protin AGE. Oleh kerana Vivix telah diuji secara klinikal, oleh itu ianya merupakan supplement anti-penuaan terbaik di dunia.

pengedar shaklee shah alam

Promosi Vivix Beli 6 Percuma 1

Bukan sahaja beli 6 botol Vivix dapat percuma 1 botol, tetapi anda layak dapat FREE Membership dan Cash Rebate untuk bulan seterusnya. Perlu beli sampai 6 botol ke untuk dapatkan Free Membership dan Cash Rebate? Oh, tidak. Beli 2 botol sahaja dah layak. 🙂

Testimonial pengguna

1) Pesakit Diabetes / Strok / Darah Tinggi / Sakit Jantung

pengedar shaklee shah alam

pengedar shaklee shah alam

Harga bagi sebotol Vivix ialah RM 475. Untuk dapatkan Vivix pada harga promosi sila hubungi saya Call/WhatsApp/SMS 012-325 7744 atau email [email protected] .. Saya sedia membantu mereka yang sangat memerlukannya. 🙂

p/s: Sesungguhnya setiap penyakit itu pasti ada penawarnya.

Follow Cheq Eem on Google+!

Disclaimer:
* Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah. Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

Isikan Komen Anda Disini

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.