Rahsia minuman ESP yang sedap, lazat dan mengenyangkan

Salam pembaca,

Dah beli ESP best selling produk Shaklee tu? Kalau belum lagi memang tersangat-sangatlah rugi. Minuman protein soya yang membekalkan 9 jenis asid amino yang tidak dapat dihasilkan oleh badan kita untuk membina sel-sel baru dalam tubuh badan. Ditambah pula dengan khasiat kalsium menjadikan ESP sesuai untuk menambahkan kesihatan tulang. Dan ESP juga menjadi kegilaan bagi mereka yang dambakan kulit yang cantik, menambah susu ibu serta menurunkan berat badan. Siapa yang dah cuba ESP mesti akan repeat order. Hebat sungguh penangan ESP ni..! 🙂

 

shaklee trial pack

Cara pengambilan ESP

ESP dibancuh menggunakan air sejuk kosong sahaja. Air panas DILARANG sama sekali. Ini kerana khasiat protein akan musnah jika dibancuh menggunakan air panas. Anda cuma perlu bancuh, goncang dan minum. Sebaiknya goncang di dalam bekas shaker untuk mendapatkan rasa yang lebih sedap dan berbuih.

Variasi Resepi ESP

ESP juga boleh dibancuh dengan mana-mana air sebenarnya dan tidak terhad kepada air kosong sahaja. Ada yang gemar dibancuh dengan susu segar, Nestum 3 in 1, minuman yogurt, jus buah-buahan dan sebagainya. Variety kan minuman kegemaran ESP anda supaya takda lah bosan dan jemu. Pilihan saya ESP + susu segar + madu asli. Hasilnya memang lazat, penuh khasiat dan memberikan rasa kenyang sampai tengah hari. Inilah dia rahsia minuman ESP untuk lebih sedap, lazat dan mengenyangkan.

resepi esp

Disini saya kongsikan dengan pembaca dengan koleksi resepi ESP yang boleh kita cuba mengikut selera masing-masing.  Rasanya memang sedap dan berganda-ganda khasiat nya. Selamat mencuba…!!

 

resepi esp

Bagi yang belum mendapatkan ESP tak nak cuba ker? Hubungi saya untuk pesanan dan BEST PRICE untuk anda.!

Follow Cheq Eem on Google+!

Disclaimer:
* Segala kenyataan di dalam blog ini tidak dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah. Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

Call/SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

2 comments to Rahsia minuman ESP yang sedap, lazat dan mengenyangkan

  • TENGKUBUTANG  says:

    insyaAllah klu lepas pregnant or dlm pantang nak cuba shaklee.. heee.. tp now lum preggy lagi..

    • Cheq Eem  says:

      ESP best seller shaklee memang tertarik dan menarik… heheh…. klu TTC mmg disarankan.. 🙂

Isikan Komen Anda Disini