Rebut Jualan Akhir Tahun Shaklee 2014

Salam pembaca

jualan-promosi-shaklee-akhir-tahun-2014

Y.E.S. Year End Sale.

Yeahh… Sinonim sangat perkataan Y.E.S ni bila sampai hujung tahun kan. Banyak betul jualan murah sana sini. Clearance Sale, Warehouse Sales, Stock Clearance, Bazaar Sales dan macam-macam lagi perkataan yang kreatif untuk tarik perhatian pembeli untuk beli barang yang ditawarkan. Kalau lah duit dalam poket kita ni berkepuk-kepuk memang nak borong semua barang. Hahaha.. Sabar-sabar.. Kena kawal nafsu bila tengok poster jualan murah. Nak beli barang kena buat senarai dulu. Bila nak beli ikut keperluan dan keutamaan.

Bila bab kesihatan ni ramai yang tak ambil berat sangat. Susah sangat nak keluarkan duit untuk berbelanja demi kesihatan. Antara alasannya ‘belum sakit lagi’. Padahal dah macam-macam kempen dari pihak yang bertanggungjawab untuk memberi kesedaran betapa pentingnya konsep ‘mencegah lebih baik daripada merawat‘. Kos rawatan berganda-ganda lebih mahal berbanding kos mencegah. Tempoh untuk merawat, menyembuhkan atau memulihkan penyakit pula ambil masa yang lama. Keluarga juga yang susah nak menjaga kita masa sakit. Betul tak?

Ok. Tak nak bebel panjang sangat pasal kesedaran tentang kesihatan. Saya nak bagi tau dengan semua oarang ada berita baik pada mereka yang mementingkan kesihatan bersama Shaklee. Promosi Double Trouble!

promosi-jualan-murah-akhir-tahun-shaklee-beli-6-percuma-1-vitamin-c-dan-vitamin-e

Sepanjang bulan December 2014 anda boleh dapatkan produk kesihatan Vitamin C dan Vitamin E. Dengan setiap pembelian 6 botol dapat percuma 1 botol. Atau beli 2 botol pula dapat jimat 5%.

So bila ada promosi jualan produk kesihatan kena lah pandai rebut peluang. Dua produk ni memang rebutan gadis-gadis atau kakak-kakak di luar sana yang inginkan kulit yang cantik, bersih, lembut dan menawan bak kulit artis pujaan mereka. Tapi ramai yang tak tahu bila kita ambil vitamin C dan vitamin E bersama menguatkan lagi sumber anti-oksida. Bukan setakat kulit bertambah cantik, malah macam-macam lagi.

Kebaikan Vitamin C dan Vitamin E Bila Diambil Bersama

1. Melambatkan proses penuaan secara sihat. Terutama golongan wanita yang amat sensitif dengan usia. Banggakan tak bila orang cakap “eh.. nampak mudalah ah kak. Tak macam 5 series?”.

anti aging with shaklee

2. Menyokong kesihatan jantung dan kesihatan kardiovaskular. Tahu tak serangan jantung adalah pembunuh senyap nombor 1 di negara kita? Nombor 1 tu memang bagus. Tapi bukan dengan cara macam ni. 🙂

love-your-heart-programme

3. Meningkatkan kesihatan mata dengan menguatkan urat saraf dan otot mata serta memperbaiki tahap penglihatan. Boleh juga mencegah risiko penyakit mata seperti katarak, glaukoma, silau dan sebagainya.

healthy-eyes

4. Menguatkan sistem pertahanan badan agar dapat melawan penyakit dengan cepat. Dalam masa yang sama dapat mengurangkan jumlah MC tahunan. Hahaha…

set-kesihatan-lelaki-shaklee

5. Membantu mencegah penyakit berisiko tinggi seperti kanser. Vitamin yang tinggi kandungan anti-oksidan seperti vitamin c dan vitamin e dapat melindungi sel-sel dalam badan daripada teroksida.

cegah-kanser

Jika berminat untuk mendapatkan produk Shaklee beserta konsultasi berkaitan pengambilan tips yang betul serta tips-tips kesihatan boleh hubungi saya maklumat lanjut. Kalau nak dapatkan harga yang lebih jimat jangan lupa daftar sebagai ahli Shaklee di sini.

Selamat shopping!

 

Isikan Komen Anda Disini