Slide # 1
 

Sama Tapi Tak Serupa Wordless Wednessday #3

Salam pembaca,

Sama tapi tak serupa.. Jangan buat macam ni yea kengkawan…. Original dekat sini.. 🙂

copy paste entri keahlian shaklee

6 comments to Sama Tapi Tak Serupa Wordless Wednessday #3

  • Eshamz Halim  says:

    Kadang-kadang mmg maklumat yang hendak disampaikan tu adalah sama tetapi perlukan diolah menggunakan ayat dan penceritaan sendiri, janganlah copy n paste 100% dari entri blog yang lain. Tak salah untuk mendapatkan idea dari blog orang lain tapi kena ingat yer… Etika Seorang Blogger perlu dijaga ….. 🙂

    • Cheq Eem  says:

      mr editor blog sudah komen….. ekekekeke….. tu lah… etika blogger kene jaga juga… hehe….

  • Strider  says:

    aiyak…blog tu plagiat dari sini ker??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    • Cheq Eem  says:

      haah…. kantoi sudah copy paste nya… hehehe….

  • Mizz Aiza  says:

    boleh pula copy and paste bulat2? sepatutnya ambil point penting dan olah jadi ayat sendiri.. bukan buat kerja mudah copy ayat orang lain..

    • Cheq Eem  says:

      sesetengah org nak senang.. kita penat susun ayat bagi orang suka dgn bacaan kita.. at least letak lah credit untuk backlink.. hehe….

Isikan Komen Anda Disini