Sama Tapi Tak Serupa Wordless Wednessday #3

Salam pembaca,

Sama tapi tak serupa.. Jangan buat macam ni yea kengkawan…. Original dekat sini.. 🙂

copy paste entri keahlian shaklee

6 comments to Sama Tapi Tak Serupa Wordless Wednessday #3

  • Eshamz Halim  says:

    Kadang-kadang mmg maklumat yang hendak disampaikan tu adalah sama tetapi perlukan diolah menggunakan ayat dan penceritaan sendiri, janganlah copy n paste 100% dari entri blog yang lain. Tak salah untuk mendapatkan idea dari blog orang lain tapi kena ingat yer… Etika Seorang Blogger perlu dijaga ….. 🙂

    • Cheq Eem  says:

      mr editor blog sudah komen….. ekekekeke….. tu lah… etika blogger kene jaga juga… hehe….

  • Strider  says:

    aiyak…blog tu plagiat dari sini ker??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    • Cheq Eem  says:

      haah…. kantoi sudah copy paste nya… hehehe….

  • Mizz Aiza  says:

    boleh pula copy and paste bulat2? sepatutnya ambil point penting dan olah jadi ayat sendiri.. bukan buat kerja mudah copy ayat orang lain..

    • Cheq Eem  says:

      sesetengah org nak senang.. kita penat susun ayat bagi orang suka dgn bacaan kita.. at least letak lah credit untuk backlink.. hehe….

Isikan Komen Anda Disini

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.