Slide # 1
 

Senarai Kedudukan Peserta SBB2014 Dah Keluar

Salam pembaca,

Teka teki dekat mana saya duduk untuk majlis Sepetang Bersama Blogger 2014 sudah pun terjawab. Tengah hari tadi dah diumumkan senarai kedudukan meja untuk para peserta. Kalau ikutkan saya datang bersama suami, so ingat kan dapat lah duduk satu meja. Tapi hakikatnya bila tengok kedudukan meja kita orang….. Argghh tidak…… Jauhnya kita orang telah dipisahkan. Saya duduk di meja no 19, suami pula duduk di meja 8. Kalau meja sebelah ke, meja depan ke ok lah jugak. Tapi nun sorang di timur, sorang di barat.

Ok, bertenang.. Jangan ‘kancheong’ sangat. Tujuan nak pergi majlis ni nak beramah mesra, nak kenal blogger yang ada di Malaysia, nak expand networking dan sebagainya. Kalau berkepit nanti tak berkenalan pula dengan orang sebelah kan. Elok juga mereka pisahkan kita orang. Pandai-pandai lah bawa diri esok. Betul tak? 😀

Bila lihat senarai peserta yang satu meja dengan saya kenal 2 orang blogger je iaitu Farah Waheda dan Ayue Rejaluddin. Pernah blogwalking  dan sekali sekala jadi silent reader. Hehe.. Tapi rasanya mereka  yang satu meja dengan saya ni happening dan sporting. Lepas tu meja pun dekat dengan buffet counter dan stall. Senang nak ulang alik ambil makanan nanti. Ekekeke…

 sepetang-bersama-blogger-anjuran-denai-hati-network-2014

senarai-peserta-sepetang-bersama-blogger-anjuran-denai-hati-network

Semoga majlis Sepetang Bersama Blogger 2014 akan berjalan dengan lancar dan dapat belajar ilmu-ilmu baru dalam dunia blogging. Hadiah cabutan bertuah untuk peserta pun menarik juga. Harap-harap dapat lah sangkut satu. Kalau bukan tiket Krabi, dapat iPhone pun jadi lah. Ekekeke….

Follow Cheq Eem on Google+!

Cheq eem
Shaklee Independent Distributor
ID 917511

Call/SMS/WhatsApp – 012-3257744

Hubungi Kami | Order Produk

8 comments to Senarai Kedudukan Peserta SBB2014 Dah Keluar

  • Khir Khalid  says:

    Best2.. semalam satu hari tak buka blog hehee.. Seronok dpt berjumpa & berkenalan.. 🙂

    • Cheq Eem  says:

      saya pun sama gak… dah 2 hari tinggal kan blog.. hehe… itu lah.. seronok juga dpt jumpa khir dan rakan2 blogger yang lain.. 😀

  • sobri  says:

    wah untunglah sis,, seronok tgok2 gambar2 yg dkongsikan oleh para blogger..ternampak gmbr pasangan blogger sis cheq dan bro sham he..he 😛

    • Cheq Eem  says:

      next time kalau berkesempatan meh lah join event macam nie.. dapat jumpa dan kenal dengan lebih rapat.. hehe… ye ker ada gambar kita orang? mesti dekat blog khirkhalid.com kan? :p

  • Sheila Salim  says:

    Assalamualaikum awak. bestnya dapat ke sana. alhamdullilah. dapat ramai kawan kan ~~~

    • Cheq Eem  says:

      waalaikumsalam sheila… semua blogger sporting.. memang best sangat…! 🙂

  • faizal  says:

    Tahniah kerana dapat ke sana

    • Cheq Eem  says:

      alhamdulillah… 🙂

Isikan Komen Anda Disini